NOGAVICE Passion S001 Red

Predstavljamo vam umetnino v strastnem rdečem odtenku. Nogavice S001 so izdelane iz visoko kvalitetnega in izjemno trpežnega materiala. Širok rob se prične v pasu iz kje se nogavice spuščajo v edinstvenem dizajnu prepletajočih trakov ter cvetličnega potiska. A ta cvetlica na sredinskem delu skriva prav poseben cvet. Nogavice S001 imajo namreč v celoti odprte intimne predele. Nogavice S001 Red so idealne za popestritev vaše oprave in senzualno draženje izbranca!
13,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
S001 RED

Predstavljamo vam umetnino v strastnem rdečem odtenku.

 

Nogavice S001 so izdelane iz visoko kvalitetnega in izjemno trpežnega materiala. Širok rob se prične v pasu iz kje se nogavice spuščajo v edinstvenem dizajnu prepletajočih trakov ter cvetličnega potiska. A ta cvetlica na sredinskem delu skriva prav poseben cvet. Nogavice S001 imajo namreč v celoti odprte intimne predele. Nogavice S001 Red so idealne za popestritev vaše oprave in senzualno draženje izbranca!

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Dodatno Material: 87% Poliamid, 13% Elastan
Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NOGAVICE Passion S001 Red
Vaša ocena
Top prodajni artikli