NOGAVICE Passion S002 Red

Popestrite svoj izgled s privlačnimi rdečimi nogavicami. Nogavice S002 imajo unikaten dizajn, ki povezuje pas in nogavice v eno. Vaši intimni predeli bodo odprti, medtem, ko bodo vaše noge okrašene s čudovitimi cvetličnimi potiski. Nogavice so izdelane iz kvalitetne sintetične svile, ki je izredno trpežna. Zakaj bi vedno prisegali le na klasične barvne odtenke? Z nogavicami S002 Red boste vedno v centru pozornosti!
13,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
S002 RED

Popestrite svoj izgled s privlačnimi rdečimi nogavicami.

 

Nogavice S002 imajo unikaten dizajn, ki povezuje pas in nogavice v eno. Vaši intimni predeli bodo odprti, medtem, ko bodo vaše noge okrašene s čudovitimi cvetličnimi potiski. Nogavice so izdelane iz kvalitetne sintetične svile, ki je izredno trpežna. Zakaj bi vedno prisegali le na klasične barvne odtenke? Z nogavicami S002 Red boste vedno v centru pozornosti!

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NOGAVICE Passion S002 Red
Vaša ocena
Top prodajni artikli