NOGAVICE Passion S002 White

Omamno zapeljive, to so bele nogavice S002! Nogavice S002 White imajo unikaten dizajn, ki združuje pas ter tanke trakove, ki se povezujejo s spodnjim delom nogavic. Visoko kvalitetna sintetična svila vam omogoča neverjetno udobje ter trpežnost, ki jo potrebujete med nošenjem. V belem odtenku boste dodatno poudarile svoje noge.. In tudi vašo najljubšo opravo. Pripravite se na hrepeneče poglede izbranca!
13,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
S002 WHITE

Omamno zapeljive, to so bele nogavice S002!

 

Nogavice S002 White imajo unikaten dizajn, ki združuje pas ter tanke trakove, ki se povezujejo s spodnjim delom nogavic. Visoko kvalitetna sintetična svila vam omogoča neverjetno udobje ter trpežnost, ki jo potrebujete med nošenjem. V belem odtenku boste dodatno poudarile svoje noge.. In tudi vašo najljubšo opravo. Pripravite se na hrepeneče poglede izbranca!

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti S-L
Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Ne
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Bela
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NOGAVICE Passion S002 White
Vaša ocena
Top prodajni artikli