NOGAVICE Passion S005 Black

Izberite vrhunske nogavice priznanega podjetja Passion. Nogavice BS005 so na voljo v klasičnem črnem odtenku, a povsem edinstvenem kroju. Na zgornjem delu jih krasi širok pas, ki pa se s trakovi spušča do nogavic. Čudoviti cvetlični potiski bodo le poudarili lepoto vaših nog. Izdelane iz najkvalitetnejše preje, so nogavice S005 Black pripravljene na vroče dotike, ki jih ob tako privlačni podobi ne bo malo.
13,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
S005 BLACK

Izberite vrhunske nogavice priznanega podjetja Passion.

 

Nogavice BS005 so na voljo v klasičnem črnem odtenku, a povsem edinstvenem kroju. Na zgornjem delu jih krasi širok pas, ki pa se s trakovi spušča do nogavic. Čudoviti cvetlični potiski bodo le poudarili lepoto vaših nog. Izdelane iz najkvalitetnejše preje, so nogavice S005 Black pripravljene na vroče dotike, ki jih ob tako privlačni podobi ne bo malo.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Dodatno Material: 87% Poliamid, 13% Elastan
Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NOGAVICE Passion S005 Black
Vaša ocena
Top prodajni artikli