NOGAVICE Passion S005 Red

Premamite ga z očarljivim dizajnom ter živim odtenkom! Nogavice S005 Red so imajo zanimiv dizajn v katerem boste omamno lepe. V živem rdečem odtenku boste poskrbele, da ne bo nikoli dolgočasno v spalnici. Nogavice povezujejo le tanki trakovi, intimni predeli pa so v celoti odprti. Tako vaju bodo lahko strasti popolnoma prevzele! Cvetlični potiski in kvalitetno tkanje pa bodo poskrbeli tako za izgled kakor tudi udobje.
13,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
S005 RED

Premamite ga z očarljivim dizajnom ter živim odtenkom!

 

Nogavice S005 Red so imajo zanimiv dizajn v katerem boste omamno lepe. V živem rdečem odtenku boste poskrbele, da ne bo nikoli dolgočasno v spalnici. Nogavice povezujejo le tanki trakovi, intimni predeli pa so v celoti odprti. Tako vaju bodo lahko strasti popolnoma prevzele! Cvetlični potiski in kvalitetno tkanje pa bodo poskrbeli tako za izgled kakor tudi udobje.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPassion 2023
VelikostiEnotna S/L
Dodatno

TABELA MER IN VELIKOSTI

MaterialMešanica
Temperatura pranja30°C
Kemijsko čiščenjeNe
BeliloNe
LikanjeDo 100°C
SušilecNe
Primerno zaŽenske
BarvaRdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NOGAVICE Passion S005 Red
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli