NOGAVICE Passion S008 Black

Veliko je načinov kako lahko izstopate, a z nogavicami BS008 boste na posebno seksapilen način! Nogavice S008 Black imajo vrhunski dizajn, ki ga bo zagotovo navdušil. Čutne cvetlične potiske v kombinaciji s čipko, dopolnjujejo divji trakovi, ki pri straneh potekajo po celotni dolžini nog. Kljub temu, da nogavice prekrivajo celotni spodnji del. pa so intimni predeli še vedno odprti. Vstopite v erotični opravi, ki je ne bo pričakoval. Z nogavicami S008 Black ga boste vedno osupnile!
13,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
S008 BLACK

Veliko je načinov kako lahko izstopate, a z nogavicami BS008 boste na posebno seksapilen način!

 

Nogavice S008 Black imajo vrhunski dizajn, ki ga bo zagotovo navdušil. Čutne cvetlične potiske v kombinaciji s čipko, dopolnjujejo divji trakovi, ki pri straneh potekajo po celotni dolžini nog. Kljub temu, da nogavice prekrivajo celotni spodnji del. pa so intimni predeli še vedno odprti. Vstopite v erotični opravi, ki je ne bo pričakoval. Z nogavicami S008 Black ga boste vedno osupnile!

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Dodatno

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NOGAVICE Passion S008 Black
Vaša ocena
Top prodajni artikli