NOGAVICE Passion S008 Red

Že tako edinstvene nogavice tokrat krasi tudi posebno strasten odtenek. Nogavice S008 Red bodo osupnile v vseh pogledih. Sprva vas bo prevzela njihova živo rdeča barva, nato pa še vroč dizajn, ki kar ne neha presenečati. Čutne cvetlične potiske namreč pri straneh krasijo široko odprti trakovi, ki še bolj poudarijo vaše noge. Nogavice S008 Red prekrivajo celotni spodnji del, a imajo vseeno odprtino na intimnih predelih. Ob tej podobi namreč ne bo časa za slačenje, ljubljenje se lahko prične v trenutku!
13,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
S008 RED

Že tako edinstvene nogavice tokrat krasi tudi posebno strasten odtenek.

 

Nogavice S008 Red bodo osupnile v vseh pogledih. Sprva vas bo prevzela njihova živo rdeča barva, nato pa še vroč dizajn, ki kar ne neha presenečati. Čutne cvetlične potiske namreč pri straneh krasijo široko odprti trakovi, ki še bolj poudarijo vaše noge. Nogavice S008 Red prekrivajo celotni spodnji del, a imajo vseeno odprtino na intimnih predelih. Ob tej podobi namreč ne bo časa za slačenje, ljubljenje se lahko prične v trenutku!

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Dodatno

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NOGAVICE Passion S008 Red
Vaša ocena
Top prodajni artikli