NOGAVICE Passion S008 White

Nedolžna barva, a izjemno divji dizajn! Nogavice S008 White ga bodo pustile brez besed. Zapeljiv in atraktiven kroj bo obrnil vse poglede na vaše čudovite noge. Nogavice S008 združujejo eleganco z divjo energijo, saj jih krasijo nežni cvetlični potiski te razkrivajoči trakovi. Pri straneh imajo namreč povsem odprt dizajn z minimalističnimi trakovi. Ljubljene pa se bo lahko vseeno pričelo takoj, saj so intimni predeli odprti. Očarajte ga z drzno izbiro nogavic v njegovem najljubšem odtenku.
13,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
S008 WHITE

Nedolžna barva, a izjemno divji dizajn!

 

Nogavice S008 White ga bodo pustile brez besed. Zapeljiv in atraktiven kroj bo obrnil vse poglede na vaše čudovite noge. Nogavice S008 združujejo eleganco z divjo energijo, saj jih krasijo nežni cvetlični potiski te razkrivajoči trakovi. Pri straneh imajo namreč povsem odprt dizajn z minimalističnimi trakovi. Ljubljene pa se bo lahko vseeno pričelo takoj, saj so intimni predeli odprti. Očarajte ga z drzno izbiro nogavic v njegovem najljubšem odtenku.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Dodatno

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Bela
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NOGAVICE Passion S008 White
Vaša ocena
Top prodajni artikli