NOGAVICE Passion S008 White

Nedolžna barva, a izjemno divji dizajn! Nogavice S008 White ga bodo pustile brez besed. Zapeljiv in atraktiven kroj bo obrnil vse poglede na vaše čudovite noge. Nogavice S008 združujejo eleganco z divjo energijo, saj jih krasijo nežni cvetlični potiski te razkrivajoči trakovi. Pri straneh imajo namreč povsem odprt dizajn z minimalističnimi trakovi. Ljubljene pa se bo lahko vseeno pričelo takoj, saj so intimni predeli odprti. Očarajte ga z drzno izbiro nogavic v njegovem najljubšem odtenku.
13,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
S008 WHITE

Nedolžna barva, a izjemno divji dizajn!

 

Nogavice S008 White ga bodo pustile brez besed. Zapeljiv in atraktiven kroj bo obrnil vse poglede na vaše čudovite noge. Nogavice S008 združujejo eleganco z divjo energijo, saj jih krasijo nežni cvetlični potiski te razkrivajoči trakovi. Pri straneh imajo namreč povsem odprt dizajn z minimalističnimi trakovi. Ljubljene pa se bo lahko vseeno pričelo takoj, saj so intimni predeli odprti. Očarajte ga z drzno izbiro nogavic v njegovem najljubšem odtenku.

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPassion 2023
VelikostiEnotna S/L
Dodatno

TABELA MER IN VELIKOSTI

MaterialPoliamid
Temperatura pranja30°C
Kemijsko čiščenjeNe
BeliloNe
LikanjeDo 100°C
SušilecNe
Primerno zaŽenske
BarvaBela
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NOGAVICE Passion S008 White
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli