NOGAVICE Passion S011 Black

Privoščite si drzne nogavice, ki bodo osvojile izbranca. Nogavice S011 Black so izdelane iz široke črne mreže, ki odlično poudarja žensko linijo. Zgornji in spodnji del nogavic je povezan s trakovi, medtem, ko so intimni predeli popolnoma odprti. Izberite izdelek visoke kvalitete s katerim boste dopolnile svojo drzno podobo. Nogavice S011 Black so prava izbira!
13,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
S011 BLACK

Privoščite si drzne nogavice, ki bodo osvojile izbranca.

 

Nogavice S011 Black so izdelane iz široke črne mreže, ki odlično poudarja žensko linijo. Zgornji in spodnji del nogavic je povezan s trakovi, medtem, ko so intimni predeli popolnoma odprti. Izberite izdelek visoke kvalitete s katerim boste dopolnile svojo drzno podobo. Nogavice S011 Black so prava izbira!

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAPassion 2023
VelikostiEnotna S/L
DodatnoMaterial: 80% Poliamid, 20% Elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

MaterialPoliamid
Temperatura pranja30°C
Kemijsko čiščenjeNe
BeliloNe
LikanjeDo 100°C
SušilecNe
Primerno zaŽenske
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NOGAVICE Passion S011 Black
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni artikli