NOGAVICE Passion S011 Black

Privoščite si drzne nogavice, ki bodo osvojile izbranca. Nogavice S011 Black so izdelane iz široke črne mreže, ki odlično poudarja žensko linijo. Zgornji in spodnji del nogavic je povezan s trakovi, medtem, ko so intimni predeli popolnoma odprti. Izberite izdelek visoke kvalitete s katerim boste dopolnile svojo drzno podobo. Nogavice S011 Black so prava izbira!
13,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
S011 BLACK

Privoščite si drzne nogavice, ki bodo osvojile izbranca.

 

Nogavice S011 Black so izdelane iz široke črne mreže, ki odlično poudarja žensko linijo. Zgornji in spodnji del nogavic je povezan s trakovi, medtem, ko so intimni predeli popolnoma odprti. Izberite izdelek visoke kvalitete s katerim boste dopolnile svojo drzno podobo. Nogavice S011 Black so prava izbira!

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Dodatno Material: 80% Poliamid, 20% Elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Črna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NOGAVICE Passion S011 Black
Vaša ocena
Top prodajni artikli