NOGAVICE Passion S011 Red

Zakaj bi vedno izbrale klasiko, ko pa lahko uživate v divjih odtenkih. Nogavice S011 so tokrat na voljo v ognjeno rdeči barvi. Vroča široka mreža in odprti intimni predeli kar kličejo po strastni noči. Nogavice S011 se lahko pohvalijo z visoko kvalitetno izdelavo in izbiro materialov, ki nudi brezskrbno udobje. Ps.: Med odnosi jih lahko pustite kar oblečene!
13,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
S011 RED

Zakaj bi vedno izbrale klasiko, ko pa lahko uživate v divjih odtenkih.

 

Nogavice S011 so tokrat na voljo v ognjeno rdeči barvi. Vroča široka mreža in odprti intimni predeli kar kličejo po strastni noči. Nogavice S011 se lahko pohvalijo z visoko kvalitetno izdelavo in izbiro materialov, ki nudi brezskrbno udobje. Ps.: Med odnosi jih lahko pustite kar oblečene!

 

PASSION

Linija erotičnih kostumov Passion ponosno dokazuje, da je mogoče dobiti kvaliteten izdelek za zares ugodno ceno. Njihovi proizvodnji obrati se nahajajo v Evropi, iz nje izhajajo tudi pri izdelavi uporabljeni materiali, vsi kostumi pa so plod njihovega dizajnerskega oddelka. Proizvajalec se lahko pohvali z že kar nekaj prejetimi nagradami - naprimer z nagrado za najbolj popularno znamko ter priznanjem za najvišjo stopnjo kvalitete na tem področju. Pomembno je še, da izpostavimo Oeko-tex pečat, ki se nahaja na slehernem izmed kostumov linije Passion in ga podeljuje od industrije neodvisna organizacija proizvajalcem, ki vestno skrbijo za dobrobit svojih strank ter okolja.                                          

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKA Passion 2023
Velikosti Enotna S/L
Dodatno Material: 80% Poliamid, 20% Elastan

TABELA MER IN VELIKOSTI

Material Poliamid
Temperatura pranja 30°C
Kemijsko čiščenje Ne
Belilo Ne
Likanje Do 100°C
Sušilec Ne
Primerno za Ženske
Barva Rdeča
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:NOGAVICE Passion S011 Red
Vaša ocena
Top prodajni artikli