Product was successfully added to your shopping cart.
  • ANALNI ČEP B-Vibe Snug Plug 4 ANALNI ČEP B-Vibe Snug Plug 4
  • ANALNI ČEP B-Vibe Snug Plug 4 ANALNI ČEP B-Vibe Snug Plug 4
  • ANALNI ČEP B-Vibe Snug Plug 4 ANALNI ČEP B-Vibe Snug Plug 4
  • ANALNI ČEP B-Vibe Snug Plug 4 ANALNI ČEP B-Vibe Snug Plug 4
  • ANALNI ČEP B-Vibe Snug Plug 4 ANALNI ČEP B-Vibe Snug Plug 4

ANALNI ČEP B-Vibe Snug Plug 4

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Oblikovan za dolgotrajno nošenje, z ekstra obteženim sistemom. Tukaj je razkošni analni čep Snug Plug 4! Analni čep Snug Plug 4 ima na prvi pogled dokaj klasično obliko, ki pa vas bo navdušila z izjemno notranjo analno stimulacijo. V notranjosti čepa se skrivata dve obteženi kovinski kroglici, ki se med uporabo premikata in nudita občutek prave polnosti. Analni čep Snug Plug 4 je srednje velikosti, in bo navdušil tudi že bolj napredne uporabnike. Njegov vrat je fleksibilen, material pa mehek in telesu prijazen.

Zaloga: 1-2 dni

54,99 €

Opis izdelka

Oblikovan za dolgotrajno nošenje, z ekstra obteženim sistemom.

 

Tukaj je razkošni analni čep Snug Plug 4! Analni čep Snug Plug 4 ima na prvi pogled dokaj klasično obliko, ki pa vas bo navdušila z izjemno notranjo analno stimulacijo. V notranjosti čepa se skrivata dve obteženi kovinski kroglici, ki se med uporabo premikata in nudita občutek prave polnosti. Analni čep Snug Plug 4 je srednje velikosti, in bo navdušil tudi že bolj napredne uporabnike. Njegov vrat je fleksibilen, material pa mehek in telesu prijazen. 

Brezšivni silikon nudi mehek in žameten otip in je več kot primeren za analno uporabo. Analni čep Snug Plug 4 ima zanimivo zaobljeno obliko z dolgim vratom in prijetnim uporabnim držalom. Snug Plug številka 4 je srednje velikosti iz te B-Vibe kolekcije, vendar že spada med občutno večje čepke.

Analni čep Snug Plug 4 tehta 257g. 

 

O kolekciji B-Vibe Snug Plug

Podjetje B-Vibe, ki se specializira na področju izdelave prvovrstnih analnih pripomočkov, je tokrat ponovno preseglo samega sebe z vzburljivo kolekcijo Snug Plug. Analni čepi Snug Plug so na prvi pogled klasično oblikovani, a v sebi skrivajo nekaj posebnega. Vsi analni čepi so dodatno obteženi in imajo premišljeno obliko za neverjetno notranjo stimulacijo. 

 

 

Torpedo oblika

Kolekcija Snug Plug ima popolnoma drugačno obliko torpeda. Mehki robovi čepa omogočajo notranjo stimulacijo analnega kanala, ko se premikajo v notranjosti telesa.

 

 

Stimulacija pritiska

Telo se bolj odziva na pritisk in gibanje znotraj analnega kanala. Edinstvena natančnost in zmogljivost Snug Pluga zagotavljata obe vrsti erotične stimulacije, ko drsita vzdolž notranje stene anusa. 

 

 

Udobje v detajlih

Dolg tanek, fleksibilen vrat, ročica z gladkim oprijemom in mehak, brezšivni silikon, naredita Snug Plugs najbolj udoben analni čep, ki je namenjen dolgotrajni uporabi in podaljšani stimulaciji. Analni čep lahko nosite ure in ure.. Medtem, ko hodite, sedite ali opravljate dnevna opravila.

Dodatne informacije

SKU E28517
Proizvajalec B-Vibe
materiali Silikon
Velikost Od 10 do 15 cm
Dodatne informacije Velikost: 14 cm x 4,3 cm

Teža: 257g

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje