Product was successfully added to your shopping cart.
  • ANALNI ČEP Glass Romance Black (Črna) ANALNI ČEP Glass Romance Black (Črna)

ANALNI ČEP Glass Romance Black (Črna)

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Ne bojte se steklenih pripomočkov, ampak uživajte v vsej njihovi lepoti! Analni čep Glass Romance je prava umetnina izdelana iz visoko kvalitetnega stekla. Steklo velja za enega bolj trpežnih materialov, ko govorimo o erotičnih pripomočkih. Popolnoma brez robov, ima dildo gladko celoto s posebno oblikovanimi dodatki za dodatno stimulacijo med uporabo. Dildo ima namreč tri rebraste kroglice s katerimi bo vsak korak bolj zabaven in stimulativen. Analni čep Glass Romance ni le privlačen na oko, vendar omogoča prijetno gladko uporabo. Material je v celoti hipoalergen in ga lahko hitro očistite.

Zaloga: 1-2 dni

19,99 €

Opis izdelka

Ne bojte se steklenih pripomočkov, ampak uživajte v vsej njihovi lepoti!

 

Analni čep Glass Romance je prava umetnina izdelana iz visoko kvalitetnega stekla. Steklo velja za enega bolj trpežnih materialov, ko govorimo o erotičnih pripomočkih. Popolnoma brez robov, ima dildo gladko celoto s posebno oblikovanimi dodatki za dodatno stimulacijo med uporabo. Dildo ima namreč tri rebraste kroglice s katerimi bo vsak korak bolj zabaven in stimulativen. Analni čep Glass Romance ni le privlačen na oko, vendar omogoča prijetno gladko uporabo. Material je v celoti hipoalergen in ga lahko hitro očistite.

Steklo je izjemno trpežen material, ki se skozi leta ne spreminja ampak ohranja svojo prvotno podobo. Prav zato pa je to tudi eden najbolj dolgotrajnih pripomočkov, ki jih boste kadarkoli kupili. Prav tako bo kos različnim temperaturnim spremembam in ga lahko za dodatno navdušenje poskusite pred odnosi tudi segreti ali shladiti. 

Priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi. 

Dodatne informacije

SKU LVTOY00254
Proizvajalec Lovetoy
materiali Steklo
Velikost Od 10 do 15 cm
Dodatne informacije Velikost: 14 cm x 3,3 cm
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki