Product was successfully added to your shopping cart.
  • ANALNI ČEP Glass Romance Clear ANALNI ČEP Glass Romance Clear

ANALNI ČEP Glass Romance Clear

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Podiramo predsodke o steklenih erotičnih pripomočkih in vam predstavljamo analni čep Glass Romance. Ta transparentni analni čep ima prijetno gladko celoto in bo v vas vzbudil nove občutke. Izdelan iz stekla je analni čep Romance Clear trpežen in zanimiv analni pripomoček za vse, ki radi raziskujejo. Steklo velja za enega bolj dolgotrajnih in kvalitetnih materialov, ter je kos različnim temperaturnim spremembam, ter je prav tako v celoti hipoalergen. Zato je več kot primeren za analno uporabo!

Zaloga: 1-2 dni

17,99 €

Opis izdelka

Podiramo predsodke o steklenih erotičnih pripomočkih in vam predstavljamo analni čep Glass Romance.

 

Ta transparentni analni čep ima prijetno gladko celoto in bo v vas vzbudil nove občutke. Izdelan iz stekla je analni čep Romance Clear trpežen in zanimiv analni pripomoček za vse, ki radi raziskujejo. Steklo velja za enega bolj dolgotrajnih in kvalitetnih materialov, ter je kos različnim temperaturnim spremembam, ter je prav tako v celoti hipoalergen. Zato je več kot primeren za analno uporabo!

Najboljša lastnost stekla je, da skozi leta ne spreminja svojega izgleda, se ne obrabi in ohranja prvotno obliko ter otip. Prav zato pa velja za enega bolj dolgotrajnih pripomočkov ob katerem vas čaka veliko užitkov! 

Dodatne informacije

SKU LVTOY00250
Proizvajalec Lovetoy
materiali Steklo
Velikost Od 10 do 15 cm
Dodatne informacije Velikost: 12 cm x 3,5 cm
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje