Product was successfully added to your shopping cart.
  • BRAZILSKE KROGLICE Secret Play Hot Effect 6/1 BRAZILSKE KROGLICE Secret Play Hot Effect 6/1

BRAZILSKE KROGLICE Secret Play Hot Effect 6/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Vroči učinek teh brazilskih kroglic bo izboljšal vaše intimne trenutke. Brazilske kroglice Hot Effect zagotavljajo edinstven občutek eksplozije v obliki toplote in užitka. Segrevalni učinek pripomore h povečanju libida tako pri moških kot tudi ženskah. S pomočjo toplote rok boste stopili kroglico in že lahko nanesli vročo mešanico na telo partnerja. To neverjetno masažno olje pomaga spodbuditi občutke užitka in udobja, ter dodatno stimulira čute prejemnika masaže.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

14,99 €

Opis izdelka

Vroči učinek teh brazilskih kroglic bo izboljšal vaše intimne trenutke.

 

Brazilske kroglice Hot Effect zagotavljajo edinstven občutek eksplozije v obliki toplote in užitka. Segrevalni učinek pripomore h povečanju libida tako pri moških kot tudi ženskah. S pomočjo toplote rok boste stopili kroglico in že lahko nanesli vročo mešanico na telo partnerja. To neverjetno masažno olje pomaga spodbuditi občutke užitka in udobja, ter dodatno stimulira čute prejemnika masaže.

 

  • Izdelano v Braziliji
  • Masažno olje v obliki kroglic
  • Ogrevalni učinek ob nanosu
  • Izboljšanje libida in dodatna stimulacija
  • Mehka in drseča formula 
 
 
Uporaba: Roke navlažite z vodo in držite brazilsko kroglico. V stiku z vlago in toploto iz roke se bo raztopila v približno 3-5 minutah in sprostila olje. Masažno olje nežno nanesite na erogene cone.
Ingredients: Helianthus Annuus Seed Oil, Cinnamomun Cassia Oil, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, BHT. Alergens: Benzyl Benzoate, Cinnamol, Eugenol, Isoeugenol, Linalool. 
Opozorila: Hranite na sobni temperaturi. Zaščitite pred direktno sončno svetlobo in vlažnostjo. Hranite izven dosega otrok. Izogibajte se območju oči. Ne pojejte. V primeru draženja, prenehajte z uporabo.

 

Dodatne informacije

SKU 3575-1
Proizvajalec Secret Play
Dodatne informacije Količina: 6 kroglic

Poreklo: Brazilija

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje