BRAZILSKE KROGLICE Secret Play Hot Effect 6/1

Vroči učinek teh brazilskih kroglic bo izboljšal vaše intimne trenutke. Brazilske kroglice Hot Effect zagotavljajo edinstven občutek eksplozije v obliki toplote in užitka. Segrevalni učinek pripomore h povečanju libida tako pri moških kot tudi ženskah. S pomočjo toplote rok boste stopili kroglico in že lahko nanesli vročo mešanico na telo partnerja. To neverjetno masažno olje pomaga spodbuditi občutke užitka in udobja, ter dodatno stimulira čute prejemnika masaže.
14,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
3575-1

Vroči učinek teh brazilskih kroglic bo izboljšal vaše intimne trenutke.

 

Brazilske kroglice Hot Effect zagotavljajo edinstven občutek eksplozije v obliki toplote in užitka. Segrevalni učinek pripomore h povečanju libida tako pri moških kot tudi ženskah. S pomočjo toplote rok boste stopili kroglico in že lahko nanesli vročo mešanico na telo partnerja. To neverjetno masažno olje pomaga spodbuditi občutke užitka in udobja, ter dodatno stimulira čute prejemnika masaže.

 

  • Izdelano v Braziliji
  • Masažno olje v obliki kroglic
  • Ogrevalni učinek ob nanosu
  • Izboljšanje libida in dodatna stimulacija
  • Mehka in drseča formula 
 
 
Uporaba: Roke navlažite z vodo in držite brazilsko kroglico. V stiku z vlago in toploto iz roke se bo raztopila v približno 3-5 minutah in sprostila olje. Masažno olje nežno nanesite na erogene cone.
Ingredients: Helianthus Annuus Seed Oil, Cinnamomun Cassia Oil, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, BHT. Alergens: Benzyl Benzoate, Cinnamol, Eugenol, Isoeugenol, Linalool. 
Opozorila: Hranite na sobni temperaturi. Zaščitite pred direktno sončno svetlobo in vlažnostjo. Hranite izven dosega otrok. Izogibajte se območju oči. Ne pojejte. V primeru draženja, prenehajte z uporabo.

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASecret Play
DodatnoKoličina: 6 kroglic

Poreklo: Brazilija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BRAZILSKE KROGLICE Secret Play Hot Effect 6/1
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki