BRAZILSKE KROGLICE Secret Play Strawb & Wine 6/1

Jagode in penina - Recept za romantično noč v dvoje. Te edinstvene brazilske kroglice bodo ustvarile čutno masažo s prijetno aromo jagod in penine. Uporaba brazilskih kroglic je zelo enostavna: Stopite jih kar med vašimi dlanmi, in jih potem nanesite neposredno na erogene cone. Brazilske kroglice v notranjosti vsebujejo masažno olje, ki se v tekoče stanje spremeni s pomočjo toplote rok in vlage.
10,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
3386-2

Jagode in penina - Recept za romantično noč v dvoje.

 
 
Te edinstvene brazilske kroglice bodo ustvarile čutno masažo s prijetno aromo jagod in penine. Uporaba brazilskih kroglic je zelo enostavna: Stopite jih kar med vašimi dlanmi, in jih potem nanesite neposredno na erogene cone. Brazilske kroglice v notranjosti vsebujejo masažno olje, ki se v tekoče stanje spremeni s pomočjo toplote rok in vlage. 
 
  • Masažno olje v obliki kroglic
  • Mehka in drseča formula
  • Ne pušča lepljivih madežev na koži 
  • Izdelano v Braziliji
  • Zunanja tekočina kroglice je narejena z vodo, notranja pa z oljem 
  • Zabavna uporaba v paru 
 
 
Uporaba: Roke navlažite z vodo in držite brazilsko kroglico. V stiku z vlago in toploto iz roke se bo raztopila v približno 3-5 minutah in sprostila olje. Masažno olje nežno nanesite na erogene cone.
Ingredients: Helianthus Annuus Seed Oil, Aroma, Tocopheryl Acetate
Opozorila: Hranite na sobni temperaturi. Zaščitite pred direktno sončno svetlobo in vlažnostjo. Hranite izven dosega otrok. Izogibajte se območju oči. Ne pojejte. V primeru draženja, prenehajte z uporabo.

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASecret Play
DodatnoKoličina: 6 kroglic

Okus: Jagodna penina

Poreklo: Brazilija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:BRAZILSKE KROGLICE Secret Play Strawb & Wine 6/1
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki