DEVIŠKA KLETKA ZA PENIS Impound Gladiator

Poskrbite, da bo priden tudi takrat, ko vas ni okoli! Pripravite se na popolno dominacijo z deviško kletko za penis, ki je zasnovana za dolgotrajno nošenje. Spiralna zasnova z gladiatorskim pridihom bo poskrbela za lahkotno uporabo izdelka. Deviška kletka Gladiator je izdelana iz kvalitetne kovine in vključuje 3 zamenljive obročke različnih velikosti za popolno prileganje različnim velikostim penisa. Zraven pa je priložena tudi ključavnica in ključi s katerimi boste zaklenili penis in prevzeli nadzor.
39,99 €

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
N10349

Poskrbite, da bo priden tudi takrat, ko vas ni okoli!

 

Pripravite se na popolno dominacijo z deviško kletko za penis, ki je zasnovana za dolgotrajno nošenje. Spiralna zasnova z gladiatorskim pridihom bo poskrbela za lahkotno uporabo izdelka. Deviška kletka Gladiator je izdelana iz kvalitetne kovine in vključuje 3 zamenljive obročke različnih velikosti za popolno prileganje različnim velikostim penisa. Zraven pa je priložena tudi ključavnica in ključi s katerimi boste zaklenili penis in prevzeli nadzor. 

Deviška kletka za penis Gladiator bo navdušila vse ljubitelje fetiš igric, saj omogoča popoln nadzor nad uporabo penisa. V trenutku, ko boste kletko zaklenili, namreč izbranec ne bo moral prosto uporabljati penisa za izvajanje različnih odnosov. Poskrbite za boljšo kontrolo in vznemirjenje, ki jo prinaša vzdržanje odnosov. 

 

Poleg deviške kletke so v kompletu priloženi tudi trije obročki različnih širin za popolno prileganje.

- 4 cm, 4.5 cm, 5 cm 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAImpound
VelikostOd 0 do 10 cm
Dodatno

Celotna dolžina: 10 cm

Dolžina kletke: 7,5 cm

Širina kletke: 4 cm

Širina spodnjih (zamenljivih) obročkov: 4 cm/4,5 cm/5 cm

MaterialKovina
BarvaSrebrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:DEVIŠKA KLETKA ZA PENIS Impound Gladiator
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki