Product was successfully added to your shopping cart.
  • DILDO Dual Layered 7 DILDO Dual Layered 7
  • DILDO Dual Layered 7 DILDO Dual Layered 7
  • DILDO Dual Layered 7 DILDO Dual Layered 7
  • DILDO Dual Layered 7 DILDO Dual Layered 7

DILDO Dual Layered 7

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Zasnovan za zagotavljanje popolnega zadovoljstva - dildo Dual Layered 7! Dildo Dual Layered ima trdno notranjost in mehko zunanjost, ki nudi izjemno realistično doživetje in simulira občutek prave erekcije. Dildo je izdelan iz visoko kakovostnega silikona, ki je poznan po telesu prijaznih lastnostih ter ne vsebuje ftalatov in lateksa. Material je enostaven za čiščenje in zelo trajnosten zaradi česar se lahko veselite veliko skupnih užitkov. Z močnim sesalnim dnom ga lahko pritrdite na poljubno površino in si ga privoščite prostoročno.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

cena: 39,99 €

AKCIJA 29,99 €

Opis izdelka

Zasnovan za zagotavljanje popolnega zadovoljstva - dildo Dual Layered 7!

 

Dildo Dual Layered ima trdno notranjost in mehko zunanjost, ki nudi izjemno realistično doživetje in simulira občutek prave erekcije. Dildo je izdelan iz visoko kakovostnega silikona, ki je poznan po telesu prijaznih lastnostih ter ne vsebuje ftalatov in lateksa. Material je enostaven za čiščenje in zelo trajnosten zaradi česar se lahko veselite veliko skupnih užitkov. Z močnim sesalnim dnom ga lahko pritrdite na poljubno površino in si ga privoščite prostoročno. 

 

Dvojna plast


To je revolucionarni izum s katerim so proizvajalci popeljali realističen izgled na povsem novo raven. Penis je izdelan iz dvojne plasti vrhunskega silikona, in sicer notranje, ki ima tršo teksturo, da ohranja občutek erekcije, ter zgornjo plast, ki je mehkejša in se rahlo premika kakor prava kožica na penisu. S tem pa boste dosegli učinek pravih spolnih odnosov z čisto pravim penisom.

 

Dildo Dual Layerd je izdelan iz vrhunskih materialov, ki so zelo trpežni. Ta pripomoček je preprosto neuničljiv, in vam bo nudil užitke za dolge, dolge čase!

Dodatne informacije

SKU LVTOY00001
Proizvajalec Lovetoy2019
materiali Silikon
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatne informacije Velikost: 18 cm x 3,8 cm
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki