Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • DILDO King Cock 9 Two Cocks One Hole DILDO King Cock 9 Two Cocks One Hole
  • DILDO King Cock 9 Two Cocks One Hole DILDO King Cock 9 Two Cocks One Hole
  • DILDO King Cock 9 Two Cocks One Hole DILDO King Cock 9 Two Cocks One Hole

DILDO King Cock 9 Two Cocks One Hole

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Zakaj bi imeli enega, ko pa lahko uživate v dveh? Za vse ljubitelje ekstremnih užitkov predstavljamo dvojni dildo Two Cock One Hole. Dildo Two Cock bo premikal meje z zadovoljivim občutkom polnosti saj združuje dva realistična penisa, ki skupaj merita kar 9 centimetrov v širino. Oba dilda imata skrbno izdelane realistične detajle in sta fleksibilna. Močno vakumsko dno se bo pritrdilo na skoraj vse gladke površine, ta vrhunska penisa pa vas bosta željna ekstremnih užitkov pričakala v trdnem stanju. Izpolnite svoje fantazije z izjemnim dvojnim dildom priznanega podjetja King Cock.

Zaloga: 1-2 dni

46,99 €

Opis izdelka

Zakaj bi imeli enega, ko pa lahko uživate v dveh?

 

Za vse ljubitelje ekstremnih užitkov predstavljamo dvojni dildo Two Cock One Hole. Dildo Two Cock bo premikal meje z zadovoljivim občutkom polnosti saj združuje dva realistična penisa, ki skupaj merita kar 9 centimetrov v širino. Oba dilda imata skrbno izdelane realistične detajle in sta fleksibilna. Močno vakumsko dno se bo pritrdilo na skoraj vse gladke površine, ta vrhunska penisa pa vas bosta željna ekstremnih užitkov pričakala v trdnem stanju. Izpolnite svoje fantazije z izjemnim dvojnim dildom priznanega podjetja King Cock.

Dildo je izdelan v najsodobnejši proizvodnji podjetja Pipedream. Njegov material je brez ftalatov, brez lateksa, ter je v celoti telesu prijazen in hipoalergen. Najboljše od vsega pa je, da je King Cock ponosno izdelan in oblikovan v ZDA, in tako lahko uživate v mojstrovini z zaupanjem.

Dodatne informacije

Proizvajalec Pipedream
materiali Visoko kvalitetna guma (Brez latexa in ftalata)
Velikost Od 20 do 30 cm
Dodatne informacije Velikost: 25 cm x 9,4 cm
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki