Product was successfully added to your shopping cart.
  • DILDO Silicone Nature Fist DILDO Silicone Nature Fist
  • DILDO Silicone Nature Fist DILDO Silicone Nature Fist
  • DILDO Silicone Nature Fist DILDO Silicone Nature Fist

DILDO Silicone Nature Fist

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Ste si vedno želeli preizkusiti fisting? Vaše fantazije se sedaj lahko izpolnijo! Tukaj je dildo v obliki pesti s katerim boste lahko raziskovali najgloblje občutke - dobesedno. V velikosti manjše pesti boste lahko preizkušali ekstremno raztegovanje, ki ste si ga vedno želeli. Dildo Silicone Nature Fist je izdelan iz kvalitetnega mehkega silikona, ki je povsem telesu prijazen. Na dnu ima vakuumsko skodelico za pritrditev na poljubno gladko površino.

Zaloga: 1-2 dni

34,99 €

Opis izdelka

Ste si vedno želeli preizkusiti fisting? Vaše fantazije se sedaj lahko izpolnijo!

 

Tukaj je dildo v obliki pesti s katerim boste lahko raziskovali najgloblje občutke - dobesedno. V velikosti manjše pesti boste lahko preizkušali ekstremno raztegovanje, ki ste si ga vedno želeli. Dildo Silicone Nature Fist je izdelan iz kvalitetnega mehkega silikona, ki je povsem telesu prijazen. Na dnu ima vakuumsko skodelico za pritrditev na poljubno gladko površino.

 

Priporočilo: 

Z dildom Fist uporabljajte zadostno količino lubrikanta na vodni osnovi, da ne pride do poškodb. Izvajanja fistinga se je potrebno lotiti postopoma (postopno raztegovanje) saj je to najbolj prijeten in varen način do popolne zadovoljitve. 

Dodatne informacije

SKU LVTOY00010
Proizvajalec Lovetoy
materiali Silikon
Dodatne informacije Velikost: 16 cm x 6,3 cm
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki