FEROMONSKA DIŠAVA Secret Play Apolo

Postani mogočni Apolo s feromonsko dišavo Secret Play. Apolo prinaša naravne feromone s pomočjo katerih boste lahko bolj samozavestni in privlačni za nežnejši spol. Biološki delci tartufa namreč s svojo aromo spodbudijo spolno željo na povsem naraven način: Nepremagljiva privlačnost za vsakega moškega! Ko boste feromonsko dišavo Apolo razpršili po telesu ali oblačilih, pa boste bolj vznemirljivi, zapeljivi in dostopni za ženske. Obeta se vam veliko spogledljivih pogledov!
23,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
3173

Postani mogočni Apolo s feromonsko dišavo Secret Play.Apolo prinaša naravne feromone s pomočjo katerih boste lahko bolj samozavestni in privlačni za nežnejši spol. Biološki delci tartufa namreč s svojo aromo spodbudijo spolno željo na povsem naraven način: Nepremagljiva privlačnost za vsakega moškega! Ko boste feromonsko dišavo Apolo razpršili po telesu ali oblačilih, pa boste bolj vznemirljivi, zapeljivi in dostopni za ženske. Obeta se vam veliko spogledljivih pogledov! 

  • Feromonska dišava za moške
  • Dodatek tartufov, ki povečajo spolno željo
  • Večja privlačnost in samozavest
  • Več naklonjenosti iz strani nežnejšega spola
  • Prijetna lesna aroma za možato podobo
 

Uporaba: Parfum lahko razpršite na različnih mestih in oblačilih, ali ga nanesete neposredno na običajna področja kože. 
 
Ingredients: Alcohol denat, Aqua, Parfum, PEG/PPG-14/4 Dimethicone, Glycerin, Potassium Sorbate, Tuber Brumale extract, Linalool, Limonene, Butylphenyl methylpropinal, Coumarin, Citronellol, Citral, Gernaiol, Eugenol, Benzy benzoate.
 
Opozorila: Kozmetični izdelek samo za zunanjo uporabo. Ne mešajte z nobenim drugim parfumom ali kolonjsko. Ne uporabljajte v primeru preobčutljivosti ali alergije na katero koli sestavino. V primeru draženja prekinite uporabo. Ne nanašajte na očesni predel ali rane. Ne jejte. Hraniti izven dosega otrok. Hranite na hladnem in suhem mestu in zaščitite pred sončno svetlobo.
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASecret Play
DodatnoKoličina: 50 ml

Poreklo: Španija

Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:FEROMONSKA DIŠAVA Secret Play Apolo
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki