Product was successfully added to your shopping cart.
  • FEROMONSKA DIŠAVA Secret Play Apolo FEROMONSKA DIŠAVA Secret Play Apolo

FEROMONSKA DIŠAVA Secret Play Apolo

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Postani mogočni Apolo s feromonsko dišavo Secret Play. Apolo prinaša naravne feromone s pomočjo katerih boste lahko bolj samozavestni in privlačni za nežnejši spol. Biološki delci tartufa namreč s svojo aromo spodbudijo spolno željo na povsem naraven način: Nepremagljiva privlačnost za vsakega moškega! Ko boste feromonsko dišavo Apolo razpršili po telesu ali oblačilih, pa boste bolj vznemirljivi, zapeljivi in dostopni za ženske. Obeta se vam veliko spogledljivih pogledov!

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

23,99 €

Opis izdelka

Postani mogočni Apolo s feromonsko dišavo Secret Play.Apolo prinaša naravne feromone s pomočjo katerih boste lahko bolj samozavestni in privlačni za nežnejši spol. Biološki delci tartufa namreč s svojo aromo spodbudijo spolno željo na povsem naraven način: Nepremagljiva privlačnost za vsakega moškega! Ko boste feromonsko dišavo Apolo razpršili po telesu ali oblačilih, pa boste bolj vznemirljivi, zapeljivi in dostopni za ženske. Obeta se vam veliko spogledljivih pogledov! 

  • Feromonska dišava za moške
  • Dodatek tartufov, ki povečajo spolno željo
  • Večja privlačnost in samozavest
  • Več naklonjenosti iz strani nežnejšega spola
  • Prijetna lesna aroma za možato podobo
 

Uporaba: Parfum lahko razpršite na različnih mestih in oblačilih, ali ga nanesete neposredno na običajna področja kože. 
 
Ingredients: Alcohol denat, Aqua, Parfum, PEG/PPG-14/4 Dimethicone, Glycerin, Potassium Sorbate, Tuber Brumale extract, Linalool, Limonene, Butylphenyl methylpropinal, Coumarin, Citronellol, Citral, Gernaiol, Eugenol, Benzy benzoate.
 
Opozorila: Kozmetični izdelek samo za zunanjo uporabo. Ne mešajte z nobenim drugim parfumom ali kolonjsko. Ne uporabljajte v primeru preobčutljivosti ali alergije na katero koli sestavino. V primeru draženja prekinite uporabo. Ne nanašajte na očesni predel ali rane. Ne jejte. Hraniti izven dosega otrok. Hranite na hladnem in suhem mestu in zaščitite pred sončno svetlobo.

Dodatne informacije

SKU 3173
Proizvajalec Secret Play
Dodatne informacije Količina: 50 ml

Poreklo: Španija

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje