Product was successfully added to your shopping cart.
  • FLESHLIGHT Angela White Entice FLESHLIGHT Angela White Entice
  • FLESHLIGHT Angela White Entice FLESHLIGHT Angela White Entice
  • FLESHLIGHT Angela White Entice FLESHLIGHT Angela White Entice

FLESHLIGHT Angela White Entice

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Angela White v vaši spalnici! Fleshlight Angela White je moški masturbator, ki je popolna replika zadnjice vaše najljubše zvezdnice Angele White. Na voljo je v realističen kožnem odtenku z ekskluzivno in ekstra razburljivo notranjo teksturo Entice. Ta tekstura pooseblja gracioznost, eleganco in lepoto Angele. Mešanica mehkih spiral in spodbudnih površin ustvarja čudovito doživetje v trenutku, ko boste vstopili v njeno ritko. Fleshlight Enite bo navdušil vse ljubitelje analnih odnosov saj na las posnema občutek pravega analnega seksa s čisto pravo tesno odprtino na vhodu. A najlepši del je, da pripada Angeli White, strastni seks bombi, ki jo spremljate že dolgo časa.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

79,95 €

Opis izdelka

Angela White v vaši spalnici!

 

Fleshlight Angela White je moški masturbator, ki je popolna replika zadnjice vaše najljubše zvezdnice Angele White. Na voljo je v realističen kožnem odtenku z ekskluzivno in ekstra razburljivo notranjo teksturo Entice. Ta tekstura pooseblja gracioznost, eleganco in lepoto Angele. Mešanica mehkih spiral in spodbudnih površin ustvarja čudovito doživetje v trenutku, ko boste vstopili v njeno ritko. Fleshlight Enite bo navdušil vse ljubitelje analnih odnosov saj na las posnema občutek pravega analnega seksa s čisto pravo tesno odprtino na vhodu. A najlepši del je, da pripada Angeli White, strastni seks bombi, ki jo spremljate že dolgo časa.

 

 

Entice tekstura

Tekstura Entice izboljšuje koncept teksture s spiralo in rebri ter dodaja nove vtise in ustvarja edinstven svet stimulacije. Ker ima spiralno rebro manjšo količino navijanja (kot na primer zaviti kanal), je občutek 'molže' manj intenziven, vendar sama spiralna rebra nudita spodbudne udarce, ki nudijo zelo intenzivno stimulacijo. Prav tako pa je še večji občutek tesnosti, ko se tekstura navija okoli gredi penisa. Še posebej boste zadovoljni v kombinaciji z analno odprtino na vhodu - tesen in intenziven občutek. 

 

Angela White

Angela White, ta seksi rjavolaska avstralskega porekla, ki buri domišljijo na vsakem koraku. Poleg svojega bujnega naravnega oprsja, ki ima veličastno 32GG košarico, pa je Angela White tudi vsestranska igralka, in velja za eno najbolj popularnih zvezdnic. Njene oboževalce navdušuje z raznolikimi prizori, saj zelo rada raziskuje tako z moškimi kakor tudi ženskami. Da je to ena najboljših porno zvezdnic, pa potrjujejo tudi številne XBIZ in AVN nagrade, ki jih je v svoji karieri zbrala že kar nekaj. Sedaj je čas, da jo doživite tudi vi!

 

Navodilo za uporabo izdelka:

 

1. Iz ohišja odstranite vložek.

2. Iz izdelka odstranite varovalo.

3. Vložek ogrejte pod ali v topli vodi.

4. Izdelku dodajte lubrikant na vodni osnovi.

5. Na spodnji strani izdelka je dodan pokrov, s katerim nastavite željeni tlak.

6. Fleshlight je tako pripravljen za uporabo. Obilo zabave!

Dodatne informacije

SKU FLESH00197
Proizvajalec Fleshlight
Barva kožna
materiali Superskin®
Velikost Od 20 do 30 cm
Dodatne informacije

Premer kanala: 13 mm

Dolžina: 25 cm

Premer: med 6 - 10 cm

Barva ohišja: Perla bela

Vložek: Entice

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki