Product was successfully added to your shopping cart.
  • FLESHLIGHT Lana Rhoades Karma FLESHLIGHT Lana Rhoades Karma
  • FLESHLIGHT Lana Rhoades Karma FLESHLIGHT Lana Rhoades Karma

FLESHLIGHT Lana Rhoades Karma

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Kaj dobiš, ko imaš osupljivo lepo dekle z ekstra pokvarjenimi mislimi? Eno in edino Lano Rhoades! Predstavljamo vam najmlajši Fleshlight masturbator, ki je tokrat nastal v sodelovanju z lepotičko, katere svetlo modre oči bodo kar prodrle v vašo dušo. Lana Rhoades je komaj 22 letno dekle z že zelo široko paleto posnetih filmov v katerih se je izkazala kot izjemno nagajiva in pokvarjena mladenka. A ta Fleshlight ne bo navdušil le ljubitelje mladih in privlačnih seks bombic, vendar tudi tiste, ki uživajo v analnih odnosih. Lana je namreč posodila svojo luknjico in jo obogatila z vznemirljivo 'Karma' teksturo v rokavu. Če ste že doživeli analni seks pa boste lahko ob uporabi tega masturbatorja videli kako neverjetno realistični so občutki. Pripravite se na eksplozijo občutkov!

Zaloga: 1-2 dni

69,95 €

Opis izdelka

Kaj dobiš, ko imaš osupljivo lepo dekle z ekstra pokvarjenimi mislimi?

 

Eno in edino Lano Rhoades! Predstavljamo vam najmlajši Fleshlight masturbator, ki je tokrat nastal v sodelovanju z lepotičko, katere svetlo modre oči bodo kar prodrle v vašo dušo. Lana Rhoades je komaj 22 letno dekle z že zelo široko paleto posnetih filmov v katerih se je izkazala kot izjemno nagajiva in pokvarjena mladenka. A ta Fleshlight ne bo navdušil le ljubitelje mladih in privlačnih seks bombic, vendar tudi tiste, ki uživajo v analnih odnosih. Lana je namreč posodila svojo luknjico in jo obogatila z vznemirljivo 'Karma' teksturo v rokavu. Če ste že doživeli analni seks pa boste lahko ob uporabi tega masturbatorja videli kako neverjetno realistični so občutki. Pripravite se na eksplozijo občutkov!

Lana Rhoades je svojo porno kariero začela že pri pičlih 18 letih, a njena želja po spolnem raziskovanju je nastala že v času srednje šole. Lana je odraščala v zelo verni družini, a je že kmalu po prvi spolni izkušnji videla, da ima v sebi ogromno erotične energije in želje po odkrivanju novih spolnih praks. Njena strast do seksa se kaže tudi v števinih nagradah, kot so XBIZ in XRCO, ter v raznovrstnih žanrih. 

Karma struktura je namenjena vsem ljubiteljem analnih odnosov. Zagotovo poznate občutek analnega seksa, in s tem masturbatorjem ga boste vsakič znova podoživeli. Fleshlight je oblikovan tako, da nudi neprimerljivo analno izkušnjo. Karma uteleša najbolj človeško podobno anatomijo za tesno in izredno prijetno vožnjo.

 

Dodatne informacije

SKU E24764
Proizvajalec Fleshlight
materiali Superskin®
Dodatne informacije Vložek: Karma (anal)

Premer kanala: 13 mm

Dolžina: 25 cm

Premer: med 6 - 10 cm

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki