Product was successfully added to your shopping cart.
  • GEL Shunga Bath & Shower Frosted Cherry GEL Shunga Bath & Shower Frosted Cherry

GEL Shunga Bath & Shower Frosted Cherry

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Privoščite si čutno popotovanje kar v kopeli. Navdihnjen iz strani japonskih ritualov v kopeli, je gel Frosted Cherry popoln za dolge in senzualne mokre užitke. Razvajajta drug drugega z sladkimi češnjevimi poljubčki in dolgotrajno, svilnato formulo, ki jo prinaša le en in edini Shunga gel za kopanje. Gel vsebuje organske sestavine, ki bodo na koži pustile čuten in osvežilen pečat. Frosted Cherry pa je idealen tudi za poljubljanje!

Zaloga: 1-2 dni

11,99 €

Opis izdelka

Privoščite si čutno popotovanje kar v kopeli.

 

Navdihnjen iz strani japonskih ritualov v kopeli, je gel Frosted Cherry popoln za dolge in senzualne mokre užitke. Razvajajta drug drugega z sladkimi češnjevimi poljubčki in dolgotrajno, svilnato formulo, ki jo prinaša le en in edini Shunga gel za kopanje. Gel vsebuje organske sestavine, ki bodo na koži pustile čuten in osvežilen pečat. Frosted Cherry pa je idealen tudi za poljubljanje!

 

Navodila za uporabo:

Na gobico ali krpico za prhanje vlijte majhno količino gela za prhanje, razredčite z vodo in že ga lahko uporabljate. Za odličen okus mehurčkov razredčite gel z vodo.

Ingredients (I.N.C.I.): Sodium laureth sulfate, Sucrose, Demineralized water/Eau déminéralisée (Aqua), Sodium lauryl sulfate, Glycerin USP/Glycérine USP, Cocamidopropyl betaine, Flavor/Saveur (Aroma), Glycereth-2 cocoate, Salt/sel (Sodium chloride), Sucralose, Methyl lactate, Benzoic Acid, Sodium PCA, Citric acid/Acide citrique, Denatured alcohol/Alcool dénaturé (SD Alcohol 40-B), Aloes vera (Aloe barbadensis leaf juice), Sodium benzoate, DMDM Hydantoin, D&C Red/Rouge #33 (CI 17200).

Dodatne informacije

SKU SHUNGA0137
Proizvajalec Shunga Erotic Art
Dodatne informacije Količina: 250 ml

Poreklo: Kanada

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki