Product was successfully added to your shopping cart.
  • IGRA Play And Roulette Secret Play IGRA Play And Roulette Secret Play

IGRA Play And Roulette Secret Play

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Zavrtite vročo ljubezensko ruleto v najbolj zabavni igri za pare! Igra Play And Roulette vas skozi igro popelje na raziskovanje čutov. V kompletu boste prejeli ruleto in par šest stranskih kock. Ruleta ima tri neodvisne gibljive dele, prvi vključuje aktivnost, ki jo morate izvajati, drugi nakazuje del telesa kje jo morate izvajati, tretji pa čas. Igralci se lotijo novih položajev in preizkušenj, ki vodijo do maksimalnega vznemirjenja obeh partnerjev. Kamasutra v povsem novem pomenu!

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

6,99 €

Opis izdelka

Zavrtite vročo ljubezensko ruleto v najbolj zabavni igri za pare!

 

Igra Play And Roulette vas skozi igro popelje na raziskovanje čutov. V kompletu boste prejeli ruleto in par šest stranskih kock. Ruleta ima tri neodvisne gibljive dele, prvi vključuje aktivnost, ki jo morate izvajati, drugi nakazuje del telesa kje jo morate izvajati, tretji pa čas. Igralci se lotijo novih položajev in preizkušenj, ki vodijo do maksimalnega vznemirjenja obeh partnerjev. Kamasutra v povsem novem pomenu!

 

Navodila:

Za začetek igre mora vsak igralec izbrati liho ali sodo število in zavrteti kocko. Igralec, ki je uganil pravo, začne prvi. 

Ruleta vsebuje tri neodvisne gibljive dele. Prvi del vsebuje aktivnost, ki jo je treba izvajati, druga nakazuje del telesa na katerem se izvaja, tretji pa frekvenco, ki jo mora opravljati.

Vsak igralec vrže obe kocki trikrat, (po eno za del vsake rulete) in medtem premika puščico glede na številko, ki je prikazana na obeh kockah. Ko je puščica nameščena na treh delih, mora igralec izvajati aktivnost, omenjeno na telesnem delu partnerja / ljubimca z dobljeno frekvenco. 

Igralci se lotijo alternativnih obratov, dokler vznemirjenje obeh ne doseže maksimuma. V tistem trenutku pa zavrtita puščico skupaj in opravita določen Kamasutra položaj. Vse do eksplozivnega zaključka!

Igralec, ki prvi doživi orgazem, izgubi v igri. 

 

Priporočamo:

  • Ledene kocke
  • Hladno pijačo
  • Masažno olje
  • Željo po užitku in zabavnim skupnim trenutkom

 

Dodatne informacije

SKU 3553
Proizvajalec Secret Play
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki