IGRA Secret Play Chronomasutra

Uživajte v različnih položajih iz Kamasutre - In to ob pravem času! Igra Chronomasutra je idealna za raziskovanje novih položajev z dodatkom razburljive časovnice, ki vaju bo popeljala do novih dimenzij erotičnih občutkov. V kompletu je priložena kocka z narisanimi položaji, ki jo vsakič meče drug partner. Naloga pa je, da dobljeni položaj brez prekinitve izvajate 1 minuto, oziroma dokler se peščena ura ne izteče. Prvi igralec, ki doseže orgazem izgubi igro!
4,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
6212

Uživajte v različnih položajih iz Kamasutre - In to ob pravem času!

 

Igra Chronomasutra je idealna za raziskovanje novih položajev z dodatkom razburljive časovnice, ki vaju bo popeljala do novih dimenzij erotičnih občutkov. V kompletu je priložena kocka z narisanimi položaji, ki jo vsakič meče drug partner. Naloga pa je, da dobljeni položaj brez prekinitve izvajate 1 minuto, oziroma dokler se peščena ura ne izteče. Prvi igralec, ki doseže orgazem izgubi igro! 

V kompletu boste prejeli:

  • 1 igralno kocko z različnimi položaji iz kamasutre
  • 1 minutno peščeno uro
Pravila igre:

Vrzite kocko s položaji iz kamasture. Nastavite peščeno uro in izvajajte dobljeni položaj  brez postanka 1 minuto, oziroma dokler se ne izteče ura. Potem ponovno mečite kocko. Igralec, ki bo prvi dosegel orgazem izgubi. 

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASecret Play
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:IGRA Secret Play Chronomasutra
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki