Product was successfully added to your shopping cart.
  • IGRA Secret Play Chronomasutra IGRA Secret Play Chronomasutra

IGRA Secret Play Chronomasutra

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Uživajte v različnih položajih iz Kamasutre - In to ob pravem času! Igra Chronomasutra je idealna za raziskovanje novih položajev z dodatkom razburljive časovnice, ki vaju bo popeljala do novih dimenzij erotičnih občutkov. V kompletu je priložena kocka z narisanimi položaji, ki jo vsakič meče drug partner. Naloga pa je, da dobljeni položaj brez prekinitve izvajate 1 minuto, oziroma dokler se peščena ura ne izteče. Prvi igralec, ki doseže orgazem izgubi igro!

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

4,99 €

Opis izdelka

Uživajte v različnih položajih iz Kamasutre - In to ob pravem času!

 

Igra Chronomasutra je idealna za raziskovanje novih položajev z dodatkom razburljive časovnice, ki vaju bo popeljala do novih dimenzij erotičnih občutkov. V kompletu je priložena kocka z narisanimi položaji, ki jo vsakič meče drug partner. Naloga pa je, da dobljeni položaj brez prekinitve izvajate 1 minuto, oziroma dokler se peščena ura ne izteče. Prvi igralec, ki doseže orgazem izgubi igro! 

V kompletu boste prejeli:

  • 1 igralno kocko z različnimi položaji iz kamasutre
  • 1 minutno peščeno uro
Pravila igre:

Vrzite kocko s položaji iz kamasture. Nastavite peščeno uro in izvajajte dobljeni položaj  brez postanka 1 minuto, oziroma dokler se ne izteče ura. Potem ponovno mečite kocko. Igralec, ki bo prvi dosegel orgazem izgubi. 

 

Dodatne informacije

SKU 6212
Proizvajalec Secret Play
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki