Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

IGRA XXME Time To Please

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

''Zadovolji me!'' - Bi radi bolj razburljive občutke v spalnici? Potem preizkusita to nagajivo igro za pare! Igra Time To Please je namenjena vsem parom, ki radi raziskujejo nove občutke. Če ste radi glavni ali se radi podredite, je to idealna igra, ki bo preizkušala vašo poredno domišljijo. Komplet vsebuje 6 zanimivih iger, ter 3 nagajive pripomočke: Masko, pero in lisice. Izkoristite priložnost, da se lahko presenetita za razburljivimi nalogami, ki vas spodbujajo h uporabi nagajivih pripomočkov v kompletu. Vse skupaj pa bo vaše čute popeljalo do maksimuma!

Zaloga: 1-2 dni

24,95 €

Opis izdelka

''Zadovolji me!''

 

Bi radi bolj razburljive občutke v spalnici? Potem preizkusita to nagajivo igro za pare! Igra Time To Please je namenjena vsem parom, ki radi raziskujejo nove občutke. Če ste radi glavni ali se radi podredite, je to idealna igra, ki bo preizkušala vašo poredno domišljijo. Komplet vsebuje 6 zanimivih iger, ter 3 nagajive pripomočke: Masko, pero in lisice. Izkoristite priložnost, da se lahko presenetita za razburljivimi nalogami, ki vas spodbujajo h uporabi nagajivih pripomočkov v kompletu. Vse skupaj pa bo vaše čute popeljalo do maksimuma!

 

Igra Time To Please ni na voljo v slovenskem jeziku, vendar vsebuje 6 razburljivih knjižic v desetih jezikih: angleškem, španskem, francoskem, nemškem, nizozemskem, poljskem, ruskem, italijanskem, švedskem in norveškem.

 

Nadenite masko in nadzor popolnoma prepustite svojemu izbrancu/izbranki. Zveni razburljivo kajne? S kompletom Time To Please ne bo manjkalo tovrstnih občutkov draženja, vročice in strasti. Komplet namreč vsebuje veliko zanimivih nalog za pare, ki jih bosta morala opravljati oba. S pripomočki, ki pa so že priloženi v kompletu pa je zabava v dvoje neizogibna!

 

Komplet Time To Please vsebuje:

  • 6 knjižic z zanimivimi nalogami v desetih jezikih: angleškem, španskem, francoskem, nemškem, nizozemskem, poljskem, ruskem, italijanskem, švedskem in norveškem
  • Masko za oči
  • Pero za draženje
  • Lisice za zavezovanje

Dodatne informacije

SKU E27969
Proizvajalec Tease & Please
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki