Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

IGRA XXME Time To Tease

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

''Draži me!'' - S to igro boste lahko podražili svoje čute saj vsebuje nagajive namige s katerimi bo v spalnici še bolj vroče. Igra Time To Tease je namenjena vsem romantičnim parom, ki bi radi raziskovali, saj ponuja veliko zabavnih možnosti fantazij. Prevzemite nadzor ali bodite podrejeni - Katera možnost vam je bolj všeč? V igri Time To Tease lahko izkusite obe! Maska, vrvi in nastavljive objemke za bradavičke so glavni atributi te igre in bodo razvajali svoje čute na mnogo domiselnih, igrivih načinov. Pripravljena na zabavo?

Zaloga: 1-2 dni

24,95 €

Opis izdelka

''Draži me!''

 

S to igro boste lahko podražili svoje čute saj vsebuje nagajive namige s katerimi bo v spalnici še bolj vroče. Igra Time To Tease je namenjena vsem romantičnim parom, ki bi radi raziskovali, saj ponuja veliko zabavnih možnosti fantazij. Prevzemite nadzor ali bodite podrejeni - Katera možnost vam je bolj všeč? V igri Time To Tease lahko izkusite obe! Maska, vrvi in nastavljive objemke za bradavičke so glavni atributi te igre in bodo razvajali svoje čute na mnogo domiselnih, igrivih načinov. Pripravljena na zabavo?

 

Igra Time To Tease ni na voljo v slovenskem jeziku, vendar vsebuje 6 razburljivih knjižic v desetih jezikih: angleškem, španskem, francoskem, nemškem, nizozemskem, poljskem, ruskem, italijanskem, švedskem in norveškem.


Pripravite se na nepričakovano zabavo igre moči in premoči, ki jo vzbuja ta nagajivi komplet. Igra Time To Tease bo spodbujala vašo domišljijo z zanimivimi igrami, ki bodo prebudile nove čute. Ali vam je všeč vezati vrvi, ali bi raje bili zvezani? Ste že kdaj občutili kako lahko nastavljive objemke na bradavičkah ustvarjajo (boleče) prijetne občutke? Ali kako je občutiti nepričakovane dotike, medtem, ko imate zavezano masko za oči? Time To Tease vas popelje do tja!

 

Komplet Time To Tease vsebuje:

  • 6 knjižic z zanimivimi nalogami v desetih jezikih: angleškem, španskem, francoskem, nemškem, nizozemskem, poljskem, ruskem, italijanskem, švedskem in norveškem
  • Masko za oči
  • Bondage vrv za zavezovanje
  • Nastavljive objemke za bradavičke ali poljuben del telesa

Dodatne informacije

SKU E27968
Proizvajalec Tease & Please
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki