Product was successfully added to your shopping cart.
  • KNJIGA Jebopisi KNJIGA Jebopisi

KNJIGA Jebopisi

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Knjiga Jebopisi je knjiga, ki vsebuje kratke erotične zgodbe brez cenzure. Barbara Pešut je pisateljica resne literature in jo poznamo po izdaji avtobiografije z naslovom Prvi polčas. Kadar pa piše erotično literaturo, si nadene psevdonim Eva Pacher.

Zaloga: 1-2 dni

24,00 €

Opis izdelka

Jebopisi je knjiga, ki vsebuje kratke erotične zgodbe brez cenzure.

 

Barbara Pešut je pisateljica resne literature in jo poznamo po izdaji avtobiografije z naslovom Prvi polčas. Kadar pa piše erotično literaturo, si nadene psevdonim Eva Pacher. 

... Od sprevržene strasti me je presekalo na dvoje. Nisem se mogla upreti, bil je pregloboko v meni. Vame je bruhnilo kot kri vroče poplavljanje in zdelo se mi je, da bom umrla od sramotne predaje. Ulile so se mi solze. Odpoljuboval mi jih je, pil mojo vodo in mi dajal svojo. »To je ljubezen ...« je šepetal. Nisem ga več slišala, odneslo me je skupaj s tokom. Na koncu je v premočenost izdivljal še seme in omahnil name. Še vedno sem jokala in od vse te tekočine mi je prišlo še enkrat. Postal je nežen, prijel me je za brado, me gledal v oči, jaz pa sem rekla samo: »Ubila te bom.«

Dodatne informacije

SKU 4427
Proizvajalec Primus
Dodatne informacije Avtorica: Barbara Pešut (Eva Pacher)

Strani: 139

Leto izdaje: 2018

Jezik: Slovenščina

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje