KOMPLET Secret Room Bronze Level 2

Odprite skrivnostno sobo užitkov v katero bosta vstopila skupaj. Sta začetnika, ki šele odkrivata svet užitkov? Si želita nekaj več? Potem sta dobrodošla na 2. stopnji bronastega kompleta Secret Room! Komplet Bronze Level 2 vključuje 5 zanimivih pripomočkov s katerimi bo odkrivanje čutov še posebej zabavno. Komplet Level 2 je primeren tudi za začetnike, saj vas postopno uvede v nove občutke, da začutite, spodbudite in se poigrate na novem nivoju. Komplet ima popolno velikost, ki bo povsem diskretno smuknila tudi v vaš kovček med potovanji. Pokažite mu/ji vašo skrivno škatlico užitkov!
28,99 €

Zaloga:

Na zalogi 1-2 dni

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
D-222025

Odprite skrivnostno sobo užitkov v katero bosta vstopila skupaj.

 

Sta začetnika, ki šele odkrivata svet užitkov? Si želita nekaj več? Potem sta dobrodošla na 2. stopnji bronastega kompleta Secret Room! Komplet Bronze Level 2 vključuje 5 zanimivih pripomočkov s katerimi bo odkrivanje čutov še posebej zabavno. Komplet Level 2 je primeren tudi za začetnike, saj vas postopno uvede v nove občutke, da začutite, spodbudite in se poigrate na novem nivoju. Komplet ima popolno velikost, ki bo povsem diskretno smuknila tudi v vaš kovček med potovanji. Pokažite mu/ji vašo skrivno škatlico užitkov!

 

Komplet Bronze Level 2 vključuje:

 

  • Ročno izdelano masko za oči
  • Izvezene lisice: Dominirajte svojega ljubimca tako, da ga privežete na vzglavje postelje ob vznožju vzmetnice, in s temi lisicami popolnoma prevzamete nadzor
  • Spartan stimulacijski gel za pare, ki temelji na formuli za krepitev orgazmov
  • Nina Kiki bombažno intimno mazivo, kot nalašč za izboljšanje spolnega udobja - Je pa tudi užitno
  • Ženska španska muha 

 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKASecret Room
MaterialMešanica
BarvaČrna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:KOMPLET Secret Room Bronze Level 2
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki