Product was successfully added to your shopping cart.
  • LISICE A7776 LISICE A7776

LISICE A7776

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Omejite gibanje in prevzemite nadzor s kvalitetnimi lisicami A7776. Lisice iz kolekcije 7Heaven so izdelane iz trpežnega materiala z okrasnimi detajli zakovic in kovinsko verigo, ki povezuje obe manšeti. Lisice imajo snemljivo verigo s pomočjo katere jih lahko namestite v poljubne položaje. Odlično za različne BDSM igrice ali le nedolžno igro z izbrancem, vsekakor pa bodo popestrile skupne trenutke.

Zaloga: 1-2 dni

17,99 €

Opis izdelka

Omejite gibanje in prevzemite nadzor s kvalitetnimi lisicami A7776.

 

Lisice iz kolekcije 7Heaven so izdelane iz trpežnega materiala z okrasnimi detajli zakovic in kovinsko verigo, ki povezuje obe manšeti. Lisice imajo snemljivo verigo s pomočjo katere jih lahko namestite v poljubne položaje. Odlično za različne BDSM igrice ali le nedolžno igro z izbrancem, vsekakor pa bodo popestrile skupne trenutke.

 

 7Heaven je edinstvena blagovna znamka, ki ne sledi trendom, vendar jih ustvarja. Njihovi izdelki so luksuzni, a obenem še vedno cenovno dostopni. Materiali njihovih oblačil so visoko kakovostni, in so večinoma evropskega porekla, pri čemer jih veliko sestavlja vinil/umetno usnje izdelano na Poljskem. 7Heaven je znamka, ki se ne boji eksperimentiranja in rada preseneča. Prav take pa so tudi njihove uporabnice. Drznite si biti drugačne, v unikatnih erotičnih kosih podjetja 7Heaven!

Dodatne informacije

SKU A7776
Proizvajalec 7Heaven
materiali Mešanica
Velikost Od 15 do 20 cm
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki