Product was successfully added to your shopping cart.
  • LUBRIKANT Swede Fruity Love LUBRIKANT Swede Fruity Love
  • LUBRIKANT Swede Fruity Love LUBRIKANT Swede Fruity Love

LUBRIKANT Swede Fruity Love Vanilla Gold Pear

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Privoščite si sladko in dolgotrajno formulo, ki jo ponuja Swede Fruity Love. Vanilla Gold Pear je lubrikant na vodni osnovi z nevtralnim PH-jem, ki ne draži sluznice. Lubrikant vsebuje sestavine, ki jih uporablja tudi živilska industrija. Zato je ta izdelek v celoti jedilen in ga lahko okusite direktno iz partnerjevega telesa. Lubrikant obenem nudi tudi dolgotrajno navlaženost, ki jo želite med spolnimi odnosi.

Zaloga: 1-2 dni

9,99 €

Opis izdelka

Privoščite si sladko in dolgotrajno formulo, ki jo ponuja Swede Fruity Love.

 

Vanilla Gold Pear je lubrikant na vodni osnovi z nevtralnim PH-jem, ki ne draži sluznice. Lubrikant vsebuje sestavine, ki jih uporablja tudi živilska industrija. Zato je ta izdelek v celoti jedilen in ga lahko okusite direktno iz partnerjevega telesa. Lubrikant obenem nudi tudi dolgotrajno navlaženost, ki jo želite med spolnimi odnosi.

Proizvajalec Swede vedno navdušuje z novimi, inovativnimi pristopi. In tako je nastala najbolj okusna vrsta lubrikantov, ki vsebuje samo sestavine, ki jih uporablja živilska industrija. To pomeni, da so lubrikanti popolnoma netoksični in neškodljivi, če se zaužijejo v majhnih količinah.

Ker je formula lubrikanta uravnotežena s PH-jem, pa ne moti občutljivega vaginalnega okolja in predstavlja manjše tveganje za nastanek različnih vnetij. 

Formula ne vsebuje parabenov, ki je zelo pogost konzervans za maziva in kozmetiko. Znano je namreč, da parabeni lahko povzročajo draženje in alergije. Zato se je proizvajalec odločil, da jih ta izjemni lubrikant ne bo vseboval.

 

Ingredients: Aqua, Glycerin, Popylene Glycol, Carboxymethyl Cellulose, Citric Acid, Arome, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate. 

Dodatne informacije

SKU E27250
Proizvajalec Swede Global AB
Dodatne informacije Količina: 50 ml

Poreklo: Švedska

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki