MASAŽER Bloom The Orchid

Spoznajte stilsko dovršen masažer, ki ponuja čutno razvajanje za vsako žensko. V svetu kjer vsi hitijo, si vzemite trenutek zase in se sprostite v družbi pripomočka, ki je bil zasnovan posebej za vas. Masažer The Orchid vas popelje v raj z mehkim svilenim otipom ter 5 razburljivimi kombinacijami in hitrostmi vibracij. Ker želimo, da v skupnih trenutkih uživata le vidva, pa masažer prinaša tiho in diskretno delovanje za prijetno uporabo brez motečih faktorjev. Masažer The Orchid je zapakiran v čudovito oblikovani embalaži in je na voljo v ženstvenem turkiznem odtenku. Znotraj embalaže pa boste poleg masažerja našle tudi svileno masko za oči, zelo podrobna navodila za uporabo, USB polnilec in svileno vrečko za shranjevanje.
79,95 €

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
BLM001

Spoznajte stilsko dovršen masažer, ki ponuja čutno razvajanje za vsako žensko.

V svetu kjer vsi hitijo, si vzemite trenutek zase in se sprostite v družbi pripomočka, ki je bil zasnovan posebej za vas. Masažer The Orchid vas popelje v raj z mehkim svilenim otipom ter 5 razburljivimi kombinacijami in hitrostmi vibracij. Ker želimo, da v skupnih trenutkih uživata le vidva, pa masažer prinaša tiho in diskretno delovanje za prijetno uporabo brez motečih faktorjev. Masažer The Orchid je zapakiran v čudovito oblikovani embalaži in je na voljo v ženstvenem turkiznem odtenku. Znotraj embalaže pa boste poleg masažerja našle tudi svileno masko za oči, zelo podrobna navodila za uporabo, USB polnilec in svileno vrečko za shranjevanje. 

Orhideja - Cvetlica, ki je simbol lepote in ženstvenosti. Kot marsikater cvet, orhideja lahko resnično dobro vzcveti le pod pogojem, da jo pravilno negujete. In to teorijo lahko prenesete tudi v svoje življenje. Z masažerjem The Orchid si boste vzele čas zase - Čas kjer ste pomembne le ve in vaši užitki. Razvajajte jih!

 

'' Vaša ljubezen do sebe je osnova za vsako ljubezen v vašem življenju. '' 


  • 5 funkcij vibracij in 5 hitrosti
  • Elegantno zasnovan masažer za draženje intimnih predelov ali masažo telesa
  • Tiho in diskretno delovanje
  • Gladek in svilnat otip
  • Visoko kvaliteten in telesu prijazen silikon
  • USB napajanje
  • Lično oblikovana embalaža
  • Dodatno priložena tudi svilena maska za oči in vrečka za shranjevanje 
Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKABloom
VelikostOd 20 do 30 cm
DodatnoVelikost: 22,5 cm x 4,3 cm

Napajanje: USB

MaterialSilikon
BarvaModra
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASAŽER Bloom The Orchid
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki