Product was successfully added to your shopping cart.
  • MASAŽER Doxy Compact Nr. 3 MASAŽER Doxy Compact Nr. 3
  • MASAŽER Doxy Compact Nr. 3 MASAŽER Doxy Compact Nr. 3
  • MASAŽER Doxy Compact Nr. 3 MASAŽER Doxy Compact Nr. 3
  • MASAŽER Doxy Compact Nr. 3 MASAŽER Doxy Compact Nr. 3

MASAŽER Doxy Compact Nr. 3

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Ste pripravljeni na glamur in vročo zabavo? Prihaja masažer Doxy v posebni bleščeči izvedbi! Masažer Doxy Compact Nr.3 je sicer manjši od svojih predhodnikov, a to še ne pomeni, da boste z njim prejeli manj orgazmov. Z svojo manjšo glavico namreč olajša izostritev vibracij tam, kjer jih želite in tako doživljanje bolj intenzivnih občutkov med uporabo. Masažerji Doxy spadajo med najmočnejše masažerje na tržišču in bodo vsekakor opravičili svoje ime z neverjetnimi orgazmi. Praktična velikost pa bo še bolj prijetna za rokovanje in ne bo v napoto, če si ga boste zaželeli tudi med odnosi s partnerjem.

Zaloga: 1-2 dni

189,00 €

Opis izdelka

 

Prihaja masažer Doxy v posebni bleščeči izvedbi! Masažer Doxy Compact Nr.3 je sicer manjši od svojih predhodnikov, a to še ne pomeni, da boste z njim prejeli manj orgazmov. Z svojo manjšo glavico namreč olajša izostritev vibracij tam, kjer jih želite in tako doživljanje bolj intenzivnih občutkov med uporabo. Masažerji Doxy spadajo med najmočnejše masažerje na tržišču in bodo vsekakor opravičili svoje ime z neverjetnimi orgazmi. Praktična velikost pa bo še bolj prijetna za rokovanje in ne bo v napoto, če si ga boste zaželeli tudi med odnosi s partnerjem.

Masažer Doxy Nr.3 nudi vsestransko uporabo. Poleg tega, da ga lahko uporabljate za stimulacijo intimnih predelov, se Doxy odlično izkaže tudi pri masaži drugih delov telesa. Njegova mehka zaobljena glavica bo namreč sprostila mišice in lajšala neprijetne bolečine na različnih delih telesa. 

Z enostavno nadzorno ploščo raziskovanje različnih intenzivnosti vibracij ne bo izziv. Masažer Doxy Nr.3 ima namreč upravljanje s tremi gumbi, ki je hitro in preprosto tudi za začetnike pri uporabi tovrstnih pripomočkov. Intenzivnost vibracij je zaradi neposredne povezave z vtičnico še bolj močna, prav zaradi tega pa Doxy masažerji spadajo med najmočnejše. Polnjenje in baterijski vložki bodo preteklost, samo vklopite in uživajte! Masažer ima kar 3 metre dolg priključek za vtičnico. 

Nova kolekcija prinaša disko izvedbo masažerja, saj je Doxy Nr. 3 oblikovan s prijetnimi bleščicami, ki vas bodo vsekakor navdušile. Izdelan je iz mešanice mehkega silikona na glavici ter aluminija, ki ohranja trpežnost in trajnost izdelka. Za veliko brezskrbnih uporab!

Masažer v dolžino meri 28 centimetrov

Dodatne informacije

SKU 29502
Proizvajalec Doxy Massager
materiali Mešanica
Velikost Od 20 do 30 cm
Dodatne informacije Velikost: 28 cm

Material: Silikon, aluminij

Delovanje: S kablom preko vtičnice (3 metre)

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki