Product was successfully added to your shopping cart.
  • MASAŽNO OLJE Green Tea & Lilac Blossom MASAŽNO OLJE Green Tea & Lilac Blossom
  • MASAŽNO OLJE Green Tea & Lilac Blossom MASAŽNO OLJE Green Tea & Lilac Blossom

MASAŽNO OLJE Green Tea & Lilac Blossom

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Vstopite v svet sprostitve in intenzivnih erotičnih občutkov. Masažno olje Green Tea & Lilac Blossom je bogato s hranilnimi olji ter ekstra svilnato in drsečo formulo. Masažno olje ima aromo zelenega čaja in cveta lilije, ki bosta ustvarila čutno izkušnjo za oba partnerja. Masažno olje Green Tea & Lilac Blossom vsebuje tri negovalna olja, in sicer: jojobino olje, ki pomirja, mandljevo olje, ki vlaži in neguje ter sezamovo olje, ki je zelo hranljivo.

Zaloga: 1-2 dni

12,99 €

Opis izdelka

Vstopite v svet sprostitve in intenzivnih erotičnih občutkov.

 

Masažno olje Green Tea & Lilac Blossom je bogato s hranilnimi olji ter ekstra svilnato in drsečo formulo. Masažno olje ima aromo zelenega čaja in cveta lilije, ki bosta ustvarila čutno izkušnjo za oba partnerja. Masažno olje Green Tea & Lilac Blossom vsebuje tri negovalna olja, in sicer: jojobino olje, ki pomirja, mandljevo olje, ki vlaži in neguje ter sezamovo olje, ki je zelo hranljivo.

 

Ingredients: Sesamum Indicum Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Perfume Oil, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methypropional (lilial), Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Eugenol, Methy 2-Ocynoate, Isoeugenol, Hydroxycitronellal. 

Opozorila:

Samo za zunanjo uporabo. 

Dodatne informacije

SKU 97415 GREEN TEA
Proizvajalec Megasol Cosmetics Gmbh
Dodatne informacije Količina: 125 ml

Poreklo: Nemčija

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki