Product was successfully added to your shopping cart.
  • MASTURBATOR Kokos Alice MASTURBATOR Kokos Alice
  • MASTURBATOR Kokos Alice MASTURBATOR Kokos Alice
  • MASTURBATOR Kokos Alice MASTURBATOR Kokos Alice
  • MASTURBATOR Kokos Alice MASTURBATOR Kokos Alice

MASTURBATOR Kokos Alice

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Pozdravljen, moje ime je Alice in popeljala te bom v nebesa! Masturbator Alice je tukaj v vašem najljubšem pasjem položaju, ki razkriva zapeljivo zadnjico in obe luknjici. Masturbator je izjemno realistično oblikovan in ima naraven otip. Detajlno izdelane vaginalne ustnice in analna odprtina vam bosta obe na voljo za vznemirljive trenutke. Masturbator ima namreč dva ločena kanala s zanimivo notranjo teksturo, ki poskrbi, da bo vsak potisk nepozaben. Postavite ga na poljubno površino, nanesite lubrikant in zdrsite v novo, neverjetno izkušnjo.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

159,95 €

Opis izdelka

Pozdravljen, moje ime je Alice in popeljala te bom v nebesa!

 

Masturbator Alice je tukaj v vašem najljubšem pasjem položaju, ki razkriva zapeljivo zadnjico in obe luknjici. Masturbator je izjemno realistično oblikovan in ima naraven otip. Detajlno izdelane vaginalne ustnice in analna odprtina vam bosta obe na voljo za vznemirljive trenutke. Masturbator ima namreč dva ločena kanala s zanimivo notranjo teksturo, ki poskrbi, da bo vsak potisk nepozaben. Postavite ga na poljubno površino, nanesite lubrikant in zdrsite v novo, neverjetno izkušnjo. 

Masturbator ima dve odprtini: Vaginalno in analno. Obe imata svoj greben z rebrastimi strukturami, ki nudijo dodatno stimulacijo. Analna odprtina pa je rahlo tesnejša. Masturbator je izdelan iz mehkega materiala, ki omogoča popolno prileganje penisu.

Za popolno udobje med uporabo pa priporočamo, da poleg njega uporabite tudi lubrikant na vodni osnovi. 

Dodatne informacije

SKU M10-03-29-1
Proizvajalec Kokos
materiali TPR
Velikost Od 20 do 30 cm
Dodatne informacije Velikost: 23 cm x 14,5 cm
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki