MASTURBATOR Kokos Cherry

Ta sladka češnja je pripravljena na skupne trenutke! Še ena izmed umetnin, ki jih najdete v Kokos kolekciji, prinaša razigrano Cherry, ki vas bo povabila v obe luknjici. Masturbator ima realistično oblikovane intimne predele s tesnimi vaginalnimi ustnicami, polno zadnjico in nekoliko ožjo analno odprtino. Notranja kanala sta ločena in dodatno strukturirana za neverjetne občutke ob vsakem potisku. Masturbator Cherry je na voljo v naravni velikosti zaradi česar boste imeli občutek kot, da ste del pravih odnosov. Mehek in prilagodljiv material pa še dodatno poskrbi, da bo vaša izkušnja nepozabna.
159,95 €

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave:

1-2 dni
SKU
M10-03-21

Ta sladka češnja je pripravljena na skupne trenutke!

 

Še ena izmed umetnin, ki jih najdete v Kokos kolekciji, prinaša razigrano Cherry, ki vas bo povabila v obe luknjici. Masturbator ima realistično oblikovane intimne predele s tesnimi vaginalnimi ustnicami, polno zadnjico in nekoliko ožjo analno odprtino. Notranja kanala sta ločena in dodatno strukturirana za neverjetne občutke ob vsakem potisku. Masturbator Cherry je na voljo v naravni velikosti zaradi česar boste imeli občutek kot, da ste del pravih odnosov. Mehek in prilagodljiv material pa še dodatno poskrbi, da bo vaša izkušnja nepozabna. 

Masturbator Cherry je izdelan iz mehkega in realističnega materiala tako na otip kot tudi izgled. Predstavlja celotne spodnje intimne predele, vse od pasu navzdol. Masturbator ponuja tako vaginalno kot tudi analno odprtino. Analna odprtina je za naravne občutke rahlo tesnejša. Obe luknjici pa imata posebno izdelano notranjo teksturo. 

Za popolne užitke priporočamo, da souporabljate lubrikant na vodni osnovi. 

Več informacij
BLAGOVNA ZNAMKAKokos
VelikostOd 10 do 15 cm
DodatnoDolžina: 14 cm (vstavljiva dolžina 13 cm)
MaterialTPR
BarvaKožna
Napišite vaše lastno mnenje
Pregledujete:MASTURBATOR Kokos Cherry
Vaša ocena

TOP prodajni izdelki

Top prodajni izdelki