Product was successfully added to your shopping cart.
  • VLOŽEK SATISFYER MEN Kinky Waves VLOŽEK SATISFYER MEN Kinky Waves
  • VLOŽEK SATISFYER MEN Kinky Waves VLOŽEK SATISFYER MEN Kinky Waves

VLOŽEK SATISFYER MEN Kinky Waves

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Že imate ali kupujete masturbator Satisfyer Men? Tokrat vas bomo navdušili z nagajivim dodatkom, ki bo še bolj popestril že tako odlično erotično igračko. Primarno ima masturbator klasičen rokav, ki pa ga lahko menjujete. In tukaj na vrsto pride vložek Kinky Waves, z nagajivimi valovitimi dodatki ter rebri. Vsak detajl je izdelan premišljeno, da vam nudi najboljšo stimulacijo med odnosi. Vložek Kinky Waves je izdelan iz kože podobnemu materialu, ki ima mehek otip. Uživajte na valovih erotičnih občutkov, po katerih se boste počutili temeljito 'obdelane'. Pripravljeni na naslednjo vožnjo?

Zaloga: 1-2 dni

14,99 €

Opis izdelka

Že imate ali kupujete masturbator Satisfyer Men?

  

Tokrat vas bomo navdušili z nagajivim dodatkom, ki bo še bolj popestril že tako odlično erotično igračko. Primarno ima masturbator klasičen rokav, ki pa ga lahko menjujete. In tukaj na vrsto pride vložek Kinky Waves, z nagajivimi valovitimi dodatki ter rebri. Vsak detajl je izdelan premišljeno, da vam nudi najboljšo stimulacijo med odnosi. Vložek Kinky Waves je izdelan iz kože podobnemu materialu, ki ima mehek otip. Uživajte na valovih erotičnih občutkov, po katerih se boste počutili temeljito 'obdelane'. Pripravljeni na naslednjo vožnjo?

Okusite raznolikost s prijetnim rokavom Kinky Waves. Masturbator Satisfyer Men vam omogoča menjavanje vložkov in tako vsakič drugačno in še bolj razburljivo izkušnjo. Vložek Kinky Waves združuje različne valove, teksture in rebraste detajle, ki bodo med uporabo dražili vaše čute. Vložek sicer lahko uporabljate tudi posamično, brez pripomočka. Za vse, ki že imajo masturbator, ali ga kupujejo, pa vsekakor priporočamo ta nagajivi dodatek. Užitki so zagotovoljeni!

 

Masturbator je na voljo na tej povezavi >>>>> Satisfyer Men <<<<<

 

Dodatne informacije

SKU SATISFY034-1
Proizvajalec Satisfyer
materiali TPE
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatne informacije

Velikost: 21,8 cm x 7,9 cm

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki