Product was successfully added to your shopping cart.
  • MASTURBATOR Vulcan Frost Stroker Vagina MASTURBATOR Vulcan Frost Stroker Vagina

MASTURBATOR Vulcan Frost Stroker Vagina

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Preizkusite masturbator s posebnim hladilnim učinkom, ki vam bo naježil kožo! Masturbator Vulcan Frost je pripomoček za moške z realistično oblikovanimi ustnicami v katere se boste vedno znova navdušeno podali. Tesen, a zelo udoben in narebren kanal, bo oprijel penis in nudil edinstveno (realistično) izkušnjo. Da bo vaša masturbacija še bolj čarobna, pa bo poskrbel še hladilni gel, ki je dodan v paketu. Gel bo nudil dodatno vlaženje in hladilne učinke, ki bodo dodatko stimulirali penis. Občutite hladne in žgečkljive učinke, vsakič, ko se predajate strastem z masturbatorjem Vulcan Frost Stroker!

Zaloga: 1-2 dni

29,95 €

Opis izdelka

Preizkusite masturbator s posebnim hladilnim učinkom, ki vam bo naježil kožo!

 

Masturbator Vulcan Frost je pripomoček za moške z realistično oblikovanimi ustnicami v katere se boste vedno znova navdušeno podali. Tesen, a zelo udoben in narebren kanal, bo oprijel penis in nudil edinstveno (realistično) izkušnjo. Da bo vaša masturbacija še bolj čarobna, pa bo poskrbel še hladilni gel, ki je dodan v paketu. Gel bo nudil dodatno vlaženje in hladilne učinke, ki bodo dodatko stimulirali penis. Občutite hladne in žgečkljive učinke, vsakič, ko se predajate strastem z masturbatorjem Vulcan Frost Stroker!

V paketu je priložen lubrikant na vodni osnovi s hladilnim/žgečkljivim dodatkom, ki ima dolgotrajno formulo in ne pušča lepljivih madežev. 

Dodatne informacije

SKU 1600408
Proizvajalec Vulcan
materiali Cyberskin
Velikost Od 15 do 20 cm
Dodatne informacije Velikost: 15,5 cm
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki