Product was successfully added to your shopping cart.
  • OBLEKICA Olivet OBLEKICA Olivet
  • OBLEKICA Olivet OBLEKICA Olivet

OBLEKICA Olivet

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Pripravite se na seksi elegantno oblekico Olivet. Oblekica Olivet je izdelana iz usnju podobnega materiala z dizajnom, ki ima dolga rokava in mini dolžino. Na zaključkih jo krasi prosojna tkanina s cvetličnimi potiski, medtem, ko globok V izrez razkriva del oprsja. Oblekica Olivet bo razkrila vaše čare in je primerna tako za osvajanje v spalnici kot tudi divje nočne zabave. Oblekica Olivet bo navdušila ljubitelje fetiš oblačil saj se bo odlično ujemala z dominatno podobo.

Zaloga: 1-2 dni

41,99 €

* potrebna polja

41,99 €

Opis izdelka

Pripravite se na seksi elegantno oblekico Olivet.

 

Oblekica Olivet je izdelana iz usnju podobnega materiala z dizajnom, ki ima dolga rokava in mini dolžino. Na zaključkih jo krasi prosojna tkanina s cvetličnimi potiski, medtem, ko globok V izrez razkriva del oprsja. Oblekica Olivet bo razkrila vaše čare in je primerna tako za osvajanje v spalnici kot tudi divje nočne zabave. Oblekica Olivet bo navdušila ljubitelje fetiš oblačil saj se bo odlično ujemala z dominatno podobo. 

 

 7Heaven je edinstvena blagovna znamka, ki ne sledi trendom, vendar jih ustvarja. Njihovi izdelki so luksuzni, a obenem še vedno cenovno dostopni. Materiali njihovih oblačil so visoko kakovostni, in so večinoma evropskega porekla, pri čemer jih veliko sestavlja vinil/umetno usnje izdelano na Poljskem. 7Heaven je znamka, ki se ne boji eksperimentiranja in rada preseneča. Prav take pa so tudi njihove uporabnice. Drznite si biti drugačne, v unikatnih erotičnih kosih podjetja 7Heaven!

Dodatne informacije

SKU OLIVET S, OLIVET M, OLIVET L
Proizvajalec 7Heaven
materiali Poliester
Dodatne informacije Velikost: S, M, L
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje