Product was successfully added to your shopping cart.
  • OBLEKICA Shona OBLEKICA Shona

OBLEKICA Shona

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Shona je oblekica v mokrem videzu, okrašena s kovinskimi obročki, in ima tako eleganten kot tudi rahlo začinjen videz. Oblekica je na voljo v mini dolžini ter ima 3/4 rokave. Shona vam lahko družbo dela tako v spalnici kot tudi izven nje, njen dizajn je namreč primeren za različne priložnosti. Vsekakor pa je primerna tudi za ljubitelje BDSM skupnosti, saj se lahko pridruži ostalim fetiš erotičnim kosom v vaši garderobi.

Zaloga: 1-2 dni

39,99 €

* potrebna polja

39,99 €

Opis izdelka

Shona je oblekica v mokrem videzu, okrašena s kovinskimi obročki, in ima tako eleganten kot tudi rahlo začinjen videz.

 

Oblekica je na voljo v mini dolžini ter ima 3/4 rokave. Shona vam lahko družbo dela tako v spalnici kot tudi izven nje, njen dizajn je namreč primeren za različne priložnosti. Vsekakor pa je primerna tudi za ljubitelje BDSM skupnosti, saj se lahko pridruži ostalim fetiš erotičnim kosom v vaši garderobi. 

 7Heaven je edinstvena blagovna znamka, ki ne sledi trendom, vendar jih ustvarja. Njihovi izdelki so luksuzni, a obenem še vedno cenovno dostopni. Materiali njihovih oblačil so visoko kakovostni, in so večinoma evropskega porekla, pri čemer jih veliko sestavlja vinil/umetno usnje izdelano na Poljskem. 7Heaven je znamka, ki se ne boji eksperimentiranja in rada preseneča. Prav take pa so tudi njihove uporabnice. Drznite si biti drugačne, v unikatnih erotičnih kosih podjetja 7Heaven!

Dodatne informacije

SKU SHONA S, SHONA M, SHONA L
Proizvajalec 7Heaven
materiali Poliester
Dodatne informacije Velikost: S, M, L
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje