Product was successfully added to your shopping cart.
  • ROKAVICE A0213 ROKAVICE A0213

ROKAVICE A0213

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Popestrite videz s parom zapeljivih rokavic. Rokavice A0213 so izdelane iz svetleče tkanine v mokrem videzu, in segajo vse do komolcev. Na zunanji strani jih krasi dolga okrasna zadrga v srebrni barvi. Rokavice A0213 so na voljo v dveh številkah in tako omogočajo popolno prileganje. Oblecite jih poleg poljubnih oblačil, še posebej se ujemajo tudi s fetiš kosi.

Zaloga: 1-2 dni

24,99 €

* potrebna polja

24,99 €

Opis izdelka

Popestrite videz s parom zapeljivih rokavic.

 

Rokavice A0213 so izdelane iz svetleče tkanine v mokrem videzu, in segajo vse do komolcev. Na zunanji strani jih krasi dolga okrasna zadrga v srebrni barvi. Rokavice A0213 so na voljo v dveh številkah in tako omogočajo popolno prileganje. Oblecite jih poleg poljubnih oblačil, še posebej se ujemajo tudi s fetiš kosi. 

 

 7Heaven je edinstvena blagovna znamka, ki ne sledi trendom, vendar jih ustvarja. Njihovi izdelki so luksuzni, a obenem še vedno cenovno dostopni. Materiali njihovih oblačil so visoko kakovostni, in so večinoma evropskega porekla, pri čemer jih veliko sestavlja vinil/umetno usnje izdelano na Poljskem. 7Heaven je znamka, ki se ne boji eksperimentiranja in rada preseneča. Prav take pa so tudi njihove uporabnice. Drznite si biti drugačne, v unikatnih erotičnih kosih podjetja 7Heaven!

Dodatne informacije

SKU A0213 S/M, A0213 L/XL
Proizvajalec 7Heaven
materiali Poliester
Dodatne informacije Velikost: S/M, L/XL
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje