Product was successfully added to your shopping cart.
 • SIZEGAIN PLUS 30/1 SIZEGAIN PLUS 30/1

SIZEGAIN PLUS 30/1 - Izdelek za boljšo spolnost

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

SizeGain Plus je vrhunski izdelek namenjen povečanju penisa in izboljšanju spolnega potenciala. Njegove naravne sestavine delujejo neposredno na telesa in tkiva penisa, spodbudijo cirkulacijo, spolno potenco in rast penisa za boljšo spolno izkušnjo. Sizegain Plus je ena najboljših metod za podaljšanje in povečanje penisa. Njegove sestavine so namreč popolnoma naravne in varne za uporabo. Njihove vazodilatacijske komponente delujejo hitro in dosegajo povečanje velikosti in večjo spolno moč. Postani neustavljiv moški v spalnici in pridobi samozavest za svojo ljubimko! 


Prehransko dopolnilo Sizegain Plus nudi: Naravno povečanje penisa Spodbujanje in povečanje spolnega potenciala Močnejše in trdnejše erekcije

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

46,99 €

Opis izdelka

SIZEGAIN PLUS  Povečanje, izboljšana potenca in izboljšano spolno življenje za vsakega moškega!

 

 

SizeGain Plus je vrhunski izdelek namenjen povečanju penisa in izboljšanju spolnega potenciala. Njegove naravne sestavine delujejo neposredno na telesa in tkiva penisa, spodbudijo cirkulacijo, spolno potenco in rast penisa za boljšo spolno izkušnjo. Sizegain Plus je ena najboljših metod za podaljšanje in povečanje penisa. Njegove sestavine so namreč popolnoma naravne in varne za uporabo. Njihove vazodilatacijske komponente delujejo hitro in dosegajo povečanje velikosti in večjo spolno moč. Postani neustavljiv moški v spalnici in pridobi samozavest za svojo ljubimko! 

 

Kako deluje SizeGain Plus? 

 

SizeGain Plus sledi sistemu biološke stimulacije funkcij, povezanih s spolnim apetitom, in procesov, ki jih prebudi v moškem telesu. Penis ima v notranjosti votline, imenovane corpus cavernosum. Gre za prožne strukture, ki so odgovorne za shranjevanje krvi, ki teče skozi penis. Kadar je potrebno povečati potenco erekcije, lahko prekrvavitev spodbudimo z naravnim zgoščevanjem vazodilatorjev in podaljšanjem penisa, ko pride do erekcije.

Velikost penisa je odvisna od zmogljivosti corpus cavernosum, ki se razširi in podaljša, ko kri preide skozi njih. Ta ekstenzor penisa temelji na principu simetričnega oprijema, ki izvaja nadaljevalni in progresivni pritisk na penis, ki sproži rast suspenzornega ligamenta in preostalih tkiv penisa. Zaradi tega ima kri več prostora za tek po penisu in tako so erekcije večje.

 

Povečana oskrba s krvjo

Odebelitev tkiva Corpus Cavernosum

Večja količina krvi med erekcijo

 

Kakšne so sestavine v izdelku SizeGain Plus?


Sestavine, ki sestavljajo izdelek SizeGain Plus so popolnoma zanesljive in naravne. To so izvlečki rastlin, ki so že stoletja poznana po svojih pozitivnih učinkih. V tej ekskluzivni mešanici pa skupaj sodelujejo pri naravni krepitvi penisa, ne, da bi pri tem spreminile kognitivne funkcije in normalno kroženje krvi v tkivih penisa. 

 

100% naravne sestavine 

  Izdelek brez sekundarnih učinkov


Izdelek vsebuje izvlečke


Piper nigrum/Black pepper/Črni poper

Črni poper izvira iz družine rastlin piperaceae, ki izvira iz jugovzhodne Indije, čeprav jo gojijo tudi v Braziliji, Malaziji in Indoneziji. Njeno sadje, poper, se lahko uporablja kot prah ali v kosu. SizeGain Plus vključuje črni poper, saj ima posebne lastnosti, ki se razlikujejo od drugih vrst in ima večjo vsebnost železa ter kalcija. Železo obnavlja krvne celice, izboljša krvni obtok; kalcij na drugi strani izboljšuje oskrbo z energijo in mišični tonus. Zato je ena ključnih sestavin v tej odlični formuli. 

 

 

Panax ginseng/Ginseng

Ginseng je tradicionalna rastlina, ki so jo uporabljali že predniki v azijski kulturi. Njegova korenina je ena izmed najbolj uporabljenih naravnih elementov za regulacijo organizma in je pogosto sestavni del najboljših prehranskih dopolnil. Ginseng izstopa zaradi oskrbe z energijo in ima zelo velike afrodizične lastnosti. Iz teh razlogov se velikokrat uporablja kot stimulans oziroma tonik za telo. Poleg vsega pa pozitivno vpliva tudi na libido in povečanje spolne moči. 

 

 

Serenoa Repens/Saw Palmetto

Saw Palmetto je dodatek narejen iz plodov drevesa Serenoa Repens , ki raste predvsem na peščenih delih jugovzhoda ZDA in vzhodne obale Mehike. To je dobro poznan izvleček, ki ima veliko pozitivnih učinkov na spolnost in se pogosto uporablja kot dodatek moškim prehranskim dopolnilom. Prav tako pa služi tudi kot afrodiziak. 

 

 

Ginkgo Biloba/Dvokrpi ginko

Dvokrpi ginko ali krajše samo ginko je drevo iz družine ginkovcev. Je živi fosil, saj je po zgradbi skoraj enak preko 200 milijonov let starim fosilnim ostankom. Njegova domovina je Kitajska in je zelo cenjena rastlina. Ginko ima afrodizične lastnosti, deluje kot antioksidant in izboljšuje cirkulacijo krvi. 

 

 

Kakšne rezultate lahko pričakujem in v kolikšnem času? 

 

SizeGain Plus je prehransko dopolnilo, ki ga je priporočljivo uporabljati daljše časovno obdobje. Zakaj? Dlje ga boste uporabljali, boljše boste napredovali tako v centimetrih kot tudi spolni sposobnosti. Od seks tabletk, ki imajo trenutni učinek se SizeGain Plus razlikuje po tem, da ga jemljete vsak dan in tako na dolgi rok izboljšate svoje spolno življenje. 

V spodnji tabeli si lahko pogledate učinke po različnih obdobjih uporabe. 

 

1 mesec

2 mesec

3 mesec

5 mesec

Vaš penis se bo začel tonirati

Vidno spreminjanje velikosti penisa 

Velikost penisa raste iz meseca do meseca 

Dodatna rast penisa 

Boljši spolni odnosi

Izboljšana potenca in spolna sposobnost 

Večji ton mišic na penisu

Občutno več užitkov med seksom

Izboljšali boste spolno moč 

Libido se še bolj povečuje 

Večja potenca in spolna sposobnost 

Še večja potenca in spolna sposobnost 

Opazili boste kako se povečuje vaš libido 

Boljša vzdržljivost pri spolnih odnosih 

Daljše in trdnejše erekcije 

Po orgazmu boste lahko nadaljevali 

     

Občutno boljša vzdržljivost v spalnici 

 

  

 

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu SizeGain Plus ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delavnik med  9-17 uro ali na 031 397 946 ali pa si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

 

Tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 30 tablet, 940 mg (neto 28g)

Navodila za uporabo: Zaužijte 1 tableto z obrokom. Ne prekoračite priporočenega vnosa v 24 urah.

Priporočen dnevni vnos: 1 tabletka, 1.177g

Sestavine (1 tableta):

- Arginine Alfa Keto Glutarate AAKG (350 mg**)

- Ginseng Root Extract/Panax Ginseng (185 mg**)

- Saw palmetto/Serenoa Repens (139 mg**)

- Black Pepper/Piper Nigrum (89 mg**)

- Ginkgo Biloba  (64 mg**)

*RDA = priporočen dnevni vnos.

Dodatno: Sredstva za zgoščevanje - Hipromeloza (hydroxypropylmethycellulose), maltodekstrin (maltodextrin), mikrokristalna celuloza (microcystalline cellulose)

Opozorila:

 • Hranite v hladnem in suhem prostoru (manj kot 30°C).
 • Ne prekoračite priporočene dnevne količine.
 • Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
 • Hranite izven dosega otrok.
 • Ne vzemite izdelka, če ste alergični na katerokoli od sestavin.
 • Ne uporabljajte med nosečnostjo in dojenjem.
 • Priporoča se zdrav način življenja.
 • Rok uporabe je naveden na spodnji strani embalaže izdelka.
 • V primeru, da imate probleme z zdravjem (sladkorna bolezen,  težave s srcem, povišan pritisk) ali če uživate druge prehranske dodatke ali zdravila se pred uporabo nujno posvetujte z zdravnikom.

Dodatne informacije

SKU SGP
Proizvajalec 500cosmetics
Dodatne informacije Količina: 30 tablet

Poreklo: Španija

 1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki