Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • STIMULATOR O Venus STIMULATOR O Venus
  • STIMULATOR O Venus STIMULATOR O Venus
  • STIMULATOR O Venus STIMULATOR O Venus

STIMULATOR O Venus

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Če si želite božanske erotične občutke, izberite O Venus - Najboljši stimulator za ženske! O Venus je senzualni pripomoček, ki ga je navdihnila in odobrila slavna rdečelasa seks blogerka in preizkuševalka erotičnim igračk, Venus O'Hara. Venus in združenje ginekologov ter strokovnjakov, so oživeli idejo in na trg postavili ultimativni pripomoček za ženske. Predstavljamo vam ergonomsko oblikovan stimulator, ki je bil zasnovan za intenzivno draženje vseh ženskih čutov. Zaobljen dizajn vam omogoča stimulacijo klitorisa v kombinaciji z vaginalno stimulacijo, in to s kar 10 različnimi funkcijami vibracij. Stimulator O Venus je tih in diskreten, saj cenimo čas, ki si ga vzamete zase. Z njim se boste lahko potopile tudi v vodo saj je v celoti vodoodporen. Privoščite si izdelek, ki je bil izdelan iz strani ženske, za ženske.. Samo za vas!

Zaloga: 1-2 dni

79,99 €

Opis izdelka

Če si želite božanske erotične občutke, izberite O Venus - Najboljši stimulator za ženske!

 

 

O Venus je senzualni pripomoček, ki ga je navdihnila in odobrila slavna rdečelasa seks blogerka in preizkuševalka erotičnim igračk, Venus O'Hara. Venus in združenje ginekologov ter strokovnjakov, so oživeli idejo in na trg postavili ultimativni pripomoček za ženske. Predstavljamo vam ergonomsko oblikovan stimulator, ki je bil zasnovan za intenzivno draženje vseh ženskih čutov. Zaobljen dizajn vam omogoča stimulacijo klitorisa v kombinaciji z vaginalno stimulacijo, in to s kar 10 različnimi funkcijami vibracij. Stimulator O Venus je tih in diskreten, saj cenimo čas, ki si ga vzamete zase. Z njim se boste lahko potopile tudi v vodo saj je v celoti vodoodporen. Privoščite si izdelek, ki je bil izdelan iz strani ženske, za ženske.. Samo za vas!

 

Oblikovan z vami v mislih

 

Idejo za stimulator O Venus je predstavila kar sama Venus O'Hara, ki je preizkusila testni produkt. O Venus je nadgrajena različica, ki je veliko boljša od testnega produkta. Stimulator je bil oblikovan z mnenji in nasveti strokovnih ginekologov, in je izdelan z žensko anatomijo v mislih. Gladka, zaobljena glavica privlači in prodre v vagino, medtem, ko mehke vibrajoče ščetine nežno masirajo klitoris. 

O Venus je inovativni pripomoček, ki mu ni primere. Sprva vas bo zmedel s svojo unikatno podobo, a, ko ga boste preizkusile vam bo takoj jasno zakaj so njegove oblike tako zaobljene.. Da se popolnoma prilegajo ženskim intimnim predelom! Z enostavnim pritiskom na gumb boste sprožili 10 funkcij vibracij. Uživajte v počasnih, enakomernih vibracijah, ali pa si privoščite bolj divje in valovite pulzacije. 

Stimulator O Venus ima dva močna vibracijska motorčka, ki pa ju dopolnjuje tiho in diskretno delovanje. 

Stimulator je vodoodporen in ima USB polnjenje. 

 

Uporaba O Venus

 

Uporaba pripomočka je zelo enostavna. Vstavite spodnji del v nožnico, zgornji del pa naslonite na klitoris. Posebno oblikovana linija bo objela klitoris. Pritisnite na gumb in zabava se lahko začne!

 

 

Dodatne informacije

Proizvajalec Adrien Lastic
materiali Silikon
Velikost Od 0 do 10 cm
Dodatne informacije Velikost: 10 cm x 3,2 cm Napajanje: USB
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki