Product was successfully added to your shopping cart.
  • TITAN EXTRA STRONG 10/1 TITAN EXTRA STRONG 10/1
  • TITAN EXTRA STRONG 10/1 TITAN EXTRA STRONG 10/1

TITAN EXTRA STRONG 10/1

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Prihaja Titan Extra Strong - Ekstra močna mešanica za izboljšanje moškega spolnega življenja! Titan Extra Strong so kapsule izdelane iz 100% naravnih izvlečkov rastlin, ki so obogatene z afrodizičnim in vazodilatacijskim učinkom, ter so starodavno poznane po pozitivnem delovanju na spolno življenje. Z izdelkom Titan Extra Strong lahko pričakujete izboljšano spolno moč, erekcijo kot v mladosti, krajše okrevanje med orgazmi in veliko energije pri vaši najljubši aktivnosti med rjuhami.

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

44,99 €

Opis izdelka

Prihaja Titan Extra Strong - Ekstra močna mešanica za izboljšanje moškega spolnega življenja!

 

 

Titan Extra Strong so kapsule izdelane iz 100% naravnih izvlečkov rastlin, ki so obogatene z afrodizičnim in vazodilatacijskim učinkom, ter so starodavno poznane po pozitivnem delovanju na spolno življenje. Z izdelkom Titan Extra Strong lahko pričakujete izboljšano spolno moč, erekcijo kot v mladosti, krajše okrevanje med orgazmi in veliko energije pri vaši najljubši aktivnosti med rjuhami. 

V skladu z Uredbo (EU) št. 432/2012 o seznamu dovoljenih zdravstvenih trditvah o živilih, prehranskemu dopolnilu Titan Extra Strong ne smemo pripisovati zdravilnih učinkov.

Predlagamo, da nas za več informacij o izdelku pokličete na brezplačno številko 080 12 99 vsak delavnik med  9-17 uro ali na 031 397 946 ali pa si preberete več o izdelku na tujih spletnih straneh.

 

Zakaj se odločiti za Titan Extra Strong?


Priporočamo nakup izdelka Titan Extra Strong, ker gre za naravno alternativo moškim seks tabletkam in nima neželenih stranskih učinkov. Izdelek deluje že pol ure po zaužitju in prinaša hitre učinke takrat, ko to najbolj potrebujete. Njegovo delovanje boste z rahlo zmanjšanim učinkom občutili še 24 ur po zaužitju. Naravno prehransko dopolnilo Titan Extra Strong odlično dopolnjuje naravne moške funkcije doseganja erekcije, izboljša cirkulacijo krvi in dovod do gobastega tkiva corpus cavernosum v penisu. 

 

 Naravno prehransko dopolnilo za moške

➤ Ekstra močna mešanica

 Erekcija kot v mladosti

➤ Izboljšan libido

Boljša zmogljivost

 Hitrejše okrevanje po orgazmu

 Več energije med spolnimi odnosi

 Izdelek, ki temelji na naravnih izvlečkih

 Izboljšana spolna moč 

 GMP (Dobra proizvodnja praksa)

Brez stranskih učinkov

 

Sestavine 


Izdelek Titan Extra Strong je izdelan iz 100% naravnih izvlečkov sestavin, ki pripomorejo h boljši cirkulaciji krvi, so naravni antioksidanti in pozitivno delujejo na moško spolno moč ter libido. 

 

 

 

Ginseng je starodavno poznana rastlina, ki najbolje uspeva na severni polobli, natančneje Aziji. V tej ekstra močni mešanici je uporabljena korenina rastline, ki slovi po svojih afrodizičnih lastnostih. Ginseng deluje kot naravni spodbujevalec odpornosti in izboljša spolno moč zato je ključna sestavina v Titan Extra Strong. 

 

 

 

 

 Grško seno/Fenugreek je zelišče, ki uspeva v sredozemski regiji, južni Evropi in zahodni Aziji. To zelišče se velikokrat uporablja za kuhanje, v spolnosti pa ima ključen pomen za izboljšanje libida. Grško seno pa prav tako vsebuje veliko bistvenih hranilnih snovi in deluje kot antioksidant. 

 

 

 

Maca je priljubljeno Perujsko zelišče, ki je po znano po svojih pozitivnih vplivih na izboljšanje libida. Po ljudskem verovanju gre za rastlino, ki je znana po svoji legendarni sposobnosti, da daje energijo in umsko jasnost ter krepi spolni nagon že več kot 2000 let. Maca je vsekakor nepogrešljiv afrodiziak, ki bo pozitivno vplival na vaše spolno življenje. 

 

 

 

 

 

Saw palmetto je vrsta manjše palme, ki jo najdemo na Floridi in drugih delih jugovzhodnih držav. To rastlino boste pogosto zasledili v prehranskih dopolnilih, saj  je namenjena povečanju spolnega nagona, izboljšanju spolne moči in prekrvavitve, ki so ključni elementi za izboljšano spolno življenje. 


 

Seks tablete za moške, prehransko dopolnilo

Vsebina: 10 kapsul, 450 mg

Navodila za uporabo: Zaužijte 1 kapsule (ne več kot 2 v 24 urah) samo z vodo pol ure pred aktivnostjo, priporočljivo na prazen želodec. 

Priporočen dnevni vnos: 1 kapsula oziroma ne več kot 2 kapsuli v 24 urah. ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa. 

Sestavine (1 kapsula):

- L-Arginine HCL (125 mg)

- Magnesium Oxide (62,5 mg)

- Ascorbic Acid (50 mg)

- Maca Root 10:1 Extract (50 mg)

- Ginseng Root 10:1 Extract (25 mg)

- Saw Palmetto 4:1 Extract (20 mg)

- Fenugreek 4:1 Extract (12,5 mg)

- L-Selenomethionione (11 mg)

- Calium Pantothenate (6,6 mg)

- Zinc Oxide (6,25 mg)

- Vitamin B12 (0,1%) (5 mg)

Dodatno: Farmacevtska želatina, riževa moka, magnezijev stearat, silicijev dioksid

Dodatne informacije

SKU TES
Proizvajalec The Pleasure Dome
Dodatne informacije Količina: 10 kapsul

Poreklo: Anglija

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki