Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • VAGINALNE KROGLICE L VAGINALNE KROGLICE L

VAGINALNI KROGLICI Geisha Lastic Ball L

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Izberite eleganten dizajn in visoko kvaliteto. Tukaj so vaginalne kroglice Geisha v živo roza odtenku. Prekrite z visokokakovostnim silikonom, kroglice Geisha ponujajo mehek svilnat otip. Te zapeljivi Geisha kroglici sta popolno obteženi, da zagotovita učinkovito vadbo mišic medeničnega tla, in pomagata okrepiti orgazme ter izboljšati spolno zdravje. Zgornja in spodnja kroglica imata posebno oblikovane rebraste detajle za dodatno stimulacijo med uporabo. Te očarljive Geisha kroglice pa so na voljo v L napredni velikosti.

Zaloga: 1-2 dni

19,99 €

Opis izdelka

Izberite eleganten dizajn in visoko kvaliteto.

 

Tukaj so vaginalne kroglice Geisha v živo roza odtenku. Prekrite z visokokakovostnim silikonom, kroglice Geisha ponujajo mehek svilnat otip. Te zapeljivi Geisha kroglici sta popolno obteženi, da zagotovita učinkovito vadbo mišic medeničnega tla, in pomagata okrepiti orgazme ter izboljšati spolno zdravje. Zgornja in spodnja kroglica imata posebno oblikovane rebraste detajle za dodatno stimulacijo med uporabo. Te očarljive Geisha kroglice pa so na voljo v L napredni velikosti.

Vaginalne kroglice Geisha L so vodoodporne in izdelane iz kvalitetnih materialov. Ergonomska oblika vam omogoča enostavno vstavljanje in odstranjevanje. 

Za bolj prijetno uporabo priporočamo, da ob kroglicah souporabljate tudi lubrikant na vodni osnovi. 

Dodatne informacije

Proizvajalec Adrien Lastic
materiali Silikon
Velikost Od 10 do 15 cm
Dodatne informacije Velikost: 10,5 cm x 3,7 cm
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki