Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • VIBRACIJSKI JAJČEK We-Vibe Jive Blue VIBRACIJSKI JAJČEK We-Vibe Jive Blue
  • VIBRACIJSKI JAJČEK We-Vibe Jive Blue VIBRACIJSKI JAJČEK We-Vibe Jive Blue
  • VIBRACIJSKI JAJČEK We-Vibe Jive Blue VIBRACIJSKI JAJČEK We-Vibe Jive Blue
  • VIBRACIJSKI JAJČEK We-Vibe Jive Blue VIBRACIJSKI JAJČEK We-Vibe Jive Blue

VIBRACIJSKI JAJČEK We-Vibe Jive Blue

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Vibracijski jajček Jive – Pameten, tih in orgazmičen! Jive je vibracijski jajček z možnostjo upravljanja na daljavo preko brezplačne We-Connect aplikacije za pametne telefone. Ergonomska oblika vam omogoča popolno prileganje in udobno nošenje tudi, ko niste v spalnici. Vibracijski jajček ima primarno 10 intenzivnosti vibracij, pri povezovanju z aplikacijo pa jih pridobite še več. Čas je za razburljive trenutke v družbi pametnega pripomočka Jive Blue.

Zaloga: 1-2 dni

119,00 €

Opis izdelka

Vibracijski jajček Jive – Pameten, tih in orgazmičen!

 

Jive je vibracijski jajček z možnostjo upravljanja na daljavo preko brezplačne We-Connect aplikacije za pametne telefone. Ergonomska oblika vam omogoča popolno prileganje in udobno nošenje tudi, ko niste v spalnici. Vibracijski jajček ima primarno 10 intenzivnosti vibracij, pri povezovanju z aplikacijo pa jih pridobite še več. Čas je za razburljive trenutke v družbi pametnega pripomočka Jive Blue.

 

 

Kako deluje

Jajček Jive Blue je zasnovan tako, da se vstavi v nožnico in se lahko diskretno nosi pod oblačili. Njegovo nošenje je udobno tako ležečem kot tudi stoječem položaju, prav tako pa tudi med sprehajanjem. Tresljaje nadzirate vi, ali pa jih za kanček dodatne razburljivosti prepustite kar svojemu partnerju.

Močne in globoke vibracije

Jajček Jive ima izjemno močne vibracije. Integriranih 10 funkcij vibracij pa lahko dopolnite z uporabo aplikacije preko katere jih je neomejeno.

Udoben dizajn

Popolno zaobljen za vaše užitke, ima Jive ergonomsko zasnovan dizajn, ki omogoča udobje za vsako žensko. Jajček je izdelan iz telesu prijaznega silikona, ki ima svilnato gladek otip.

Vodoodporen

Jajček je 100% vodotesen in vas lahko spremlja na vsakem koraku.. Tudi med tuširanjem. Prav tako pa je enostavno tudi čiščenje.

USB napajanje

Jajček Jive ne potrebuje baterijskih vložkov, vendar ima napajanje preko USB priključka. Ko bo počasi izgubljal moč pa vas bo predhodno opozoril s svetlobnimi znaki.

We-Connect

Igranje z aplikacijo We-Connect je najbolj zabaven del tega pripomočka. Z aplikacijo namreč ne boste samo pridobili veliko novih funkcij vibracij, ampak boste lahko raziskovali zanimive funkcije, ter se povezovali na daljavo.

Tudi, če nista skupaj, sta še vedno lahko povezana v eno..  

 

Dodatne informacije

SKU E28355
Proizvajalec We-Vibe
materiali Silikon
Velikost Od 0 do 10 cm
Dodatne informacije

Velikost: 9,2 cm x 6,3 cm x 3,75 cm

Napajanje: USB

 

Polnjenje: 90 minut

Delovanje: Do 2 uri

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki