Product was successfully added to your shopping cart.
  • VIBRATOR Pretty Love Susie VIBRATOR Pretty Love Susie
  • VIBRATOR Pretty Love Susie VIBRATOR Pretty Love Susie
  • VIBRATOR Pretty Love Susie VIBRATOR Pretty Love Susie
  • VIBRATOR Pretty Love Susie VIBRATOR Pretty Love Susie
  • VIBRATOR Pretty Love Susie VIBRATOR Pretty Love Susie

VIBRATOR Pretty Love Susie

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Spoznajte poskočni vibrator, ki vas popelje do izjemnih občutkov. Vibrator Susie je posebno oblikovan erotični pripomoček, ki z gibanjem simulira naravne občutke med odnosi. Vibrator je izdelan iz mehkega silikona z žametnim otipom, in je na voljo v nežnem roza odtenku. Edinstveni sistem omogoča, da se vibrator pomika gor in dol, in sicer za kar 3 centimetri. S tem intenzivno draži notranjost in ga lahko uporabljate povsem prostoročno. Poleg pomikanja pa vibrator obenem nudi tudi 12 funkcij vibracij. Če želite vsakič občutiti nekaj neverjetnega, se prepustite vibratorju, ki ve kako zadovoljiti vsako žensko.

Zaloga: 1-2 dni

69,99 €

Opis izdelka

Spoznajte poskočni vibrator, ki vas popelje do izjemnih občutkov.

 

Vibrator Susie je posebno oblikovan erotični pripomoček, ki z gibanjem simulira naravne občutke med odnosi. Vibrator je izdelan iz mehkega silikona z žametnim otipom, in je na voljo v nežnem roza odtenku. Edinstveni sistem omogoča, da se vibrator pomika gor in dol, in sicer za kar 3 centimetri. S tem intenzivno draži notranjost in ga lahko uporabljate povsem prostoročno. Poleg pomikanja pa vibrator obenem nudi tudi 12 funkcij vibracij. Če želite vsakič občutiti nekaj neverjetnega, se prepustite vibratorju, ki ve kako zadovoljiti vsako žensko.

 

Up & down - Gor/dol

Ta revolucionarni sistem vam ponuja možnost prostoročne uporabe medtem, ko vibrator opravlja svoje delo in vas zadovoljuje. Posebno oblikovan sistem namreč omogoča, da se vibrator pomika gor in dol, in sicer za kar 30 milimetrov. S tem pridobite občutek čisto pravih odnosov z zelo intenzivno penetracijo.

Vibracije

Vibrator Susie se lahko pohvali z izjemno močnim vibracijskim motorjem zaradi česar vam bo spodnesel tla pod nogami. Izbirali boste med 12 različnimi funkcijami vibracij, vse od nežnih do močnih pulzacij. 

 

Vibrator Susie ne potrebuje baterijskih vložkov, ima namreč USB napajanje. 

 

Za popolne užitke priporočamo souporabo lubrikanta na vodni osnovi!

Dodatne informacije

SKU DEBRA01169
Proizvajalec Pretty Love
materiali Silikon
Velikost Od 20 do 30 cm
Dodatne informacije Velikost: 25,2 cm x 3,9 cm

Napajanje: USB

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki