Product was successfully added to your shopping cart.
  • VIBRATOR RABBIT Beverly Hills Bunny VIBRATOR RABBIT Beverly Hills Bunny
  • VIBRATOR RABBIT Beverly Hills Bunny VIBRATOR RABBIT Beverly Hills Bunny
  • VIBRATOR RABBIT Beverly Hills Bunny VIBRATOR RABBIT Beverly Hills Bunny
  • VIBRATOR RABBIT Beverly Hills Bunny VIBRATOR RABBIT Beverly Hills Bunny

VIBRATOR RABBIT Beverly Hills Bunny

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Vstopite v Beverly Hills, svet razkošja! Vibrator Beverly Hills vas bo navdušil z elegantnim dizajnom in svilnato mehkim otipom, ki draži čute. Vibrator ima močan dvojni vibracijski motor ter 3 intenzivnosti in 10 funkcij vibriranja. Njegov zaobljen dizajn se bo obenem dotikal G točke in klitorisa ter tako nudil izjemno stimulacijo celotnih intimnih predelov. Vibrator Beverly Hills je izdelan iz premium brezšivnega silikona, ki je telesu prijazen. S tem nagajivim zajčkom pa se lahko potopite tudi v vodi.

Zaloga: 1-2 dni

98,99 €

Opis izdelka

Vstopite v Beverly Hills, svet razkošja! 

 

Vibrator Beverly Hills vas bo navdušil z elegantnim dizajnom in svilnato mehkim otipom, ki draži čute. Vibrator ima močan dvojni vibracijski motor ter 3 intenzivnosti in 10 funkcij vibriranja. Njegov zaobljen dizajn se bo obenem dotikal G točke in klitorisa ter tako nudil izjemno stimulacijo celotnih intimnih predelov. Vibrator Beverly Hills je izdelan iz premium brezšivnega silikona, ki je telesu prijazen. S tem nagajivim zajčkom pa se lahko potopite tudi v vodi. 

Ne glede na to, ali iščete vročo igro z ljubimcem ali pa užitke v čutni solo igri, je ta očarljiv zajček vedno pripravljen. Medtem, ko klitoralni zajček utripa in se premika z vašim telesom, tri hitrosti vrtljivih kroglic v gredi ustvarjajo vznemirljivo masažo g-točke. Kontrolirajte in prilagodite igro užitka z neodvisno krmiljenimi funkcijami vrtenja gredi in funkcijami vibracijskih nihanj. Vse za popolno prilagoditev vašim potrebam!

 

Lastnosti izdelka

 

3 intenzivnosti in 10 funkcij vibracij

Ergonomska oblika za maksimalno stimulacijo

Brezšiven, mehek material

Premium, hipoalergen silikon

100% vodoodporen pripomoček

USB napajanje

Eleganten dizajn 

 

 


 

California Dreaming 

California Dreaming je čudovita kolekcija podjetja Calexotics, ki črpa navdih iz sanjske Kalifornije z barvitimi, razburljivimi dizajni ter visoko kvalitetnim materialom. Ali ste Malibu, Beverly Hills, mogoče San Francisco? Poleg zabavnih imen lahko izbirate tudi med različnimi žgečkljivimi oblikami, ki zagotavljajo užitek točno tam kjer si ga želite. Sedaj lahko fantazirate o poletnem letenju ali seksi surferju, medtem ko utripate do neverjetnega orgazma. Doživite svoje Kalifornija sanje! 

Dodatne informacije

SKU 13452
Proizvajalec California Dreaming by Calexotics
materiali Silikon
Velikost Od 10 do 15 cm
Dodatne informacije Velikost: 11,5 cm x 3,75 cm

Napajanje: USB

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki