Product was successfully added to your shopping cart.
0item(s)

Vaša košarica je prazna

  • VIBRATOR We-Vibe Rabbit Nova VIBRATOR We-Vibe Rabbit Nova
  • VIBRATOR We-Vibe Rabbit Nova VIBRATOR We-Vibe Rabbit Nova
  • VIBRATOR We-Vibe Rabbit Nova VIBRATOR We-Vibe Rabbit Nova

VIBRATOR We-Vibe Rabbit Nova

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Spoznajte pametno superzvezdnico, akrobatko in vašo novo najboljšo prijateljico – Rabbit Nova! Vibrator Nova je fleksibilni in očarljivi pripomoček ob katerem se boste lahko dotaknile tudi najbolj skritih kotičkov. Vibrator Nova ima integrirana dva močna vibracijska motorja, ter 10 funkcij vibracij. Poleg stimulacije G točke, pa si boste lahko s pomočjo upogljivega rabbit nastavka privoščili tudi precizno stimulacijo klitorisa. Vibrator Nova je pametni pripomoček, ki ga lahko povežete s svojim pametnim telefon in tako odkrivate še več vrst stimulacije. Tih in diskreten vas bo vsakič znova popeljal v ekstazo!

Zaloga: 1-2 dni

149,95 €

Opis izdelka

Spoznajte pametno superzvezdnico, akrobatko in vašo novo najboljšo prijateljico – Rabbit Nova!

 

 

Vibrator Nova je fleksibilni in očarljivi pripomoček ob katerem se boste lahko dotaknile tudi najbolj skritih kotičkov. Vibrator Nova ima integrirana dva močna vibracijska motorja, ter 10 funkcij vibracij. Poleg stimulacije G točke, pa si boste lahko s pomočjo upogljivega rabbit nastavka privoščili tudi precizno stimulacijo klitorisa. Vibrator Nova je pametni pripomoček, ki ga lahko povežete s svojim pametnim telefon in tako odkrivate še več vrst stimulacije. Tih in diskreten vas bo vsakič znova popeljal v ekstazo!

 

Fleksibilen dizajn

Vibrator Nova združuje ergonomsko oblikovano konico, ki omogoča stimulacijo G točke, ter fleksibilni nastavek za stimulacijo klitorisa, ki se med vstavljanjem upogiba po obliki vaših intimnih predelov. Tako skozi celotno uporabo ostane v stiku s klitorisom in omogoča bolj stimulativno izkušnjo.

 

 

Močne in globoke vibracije

Nova ima integriran dvojni vibracijski motor, da boste vibracije občutili po celotni površini vibratorja. Enostavna kontrolna plošča vam omogoča, da nastavite svojo poljubno kombinacijo in med uporabo povečujete ali zmanjšujete intenzivnost. Vibrator ima primarno 10 funkcij vibracij z različnimi vzorci. Nabor funkcij pa si lahko povečate s souporabo aplikacije We-Vibe na vašem pametnem telefonu.

Ostale lastnosti

Vibrator Nova je izdelan iz telesu prijaznega silikona, ki ne vsebuje ftalatov, lateksa, in BPA. Material ima prijeten žameten otip.

Vibrator ima napajanje preko USB napajalnika. Ko se nivo baterije zmanjšuje pa vas bo na to opozoril svetlobni indikator.

Njegovo delovanje je kljub veliki moči zelo tiho in diskretno.  

 

Dodatne informacije

SKU E24643
Proizvajalec We-Vibe
materiali Silikon
Velikost Od 20 do 30 cm
Dodatne informacije Velikost: 21,5 cm x 3,5 cm Napajanje: USB
  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje

Morda vas bodo zanimali tudi naslednji izdelki