Product was successfully added to your shopping cart.
 • VIBRATOR ZA PARE We-Vibe Chorus Purple VIBRATOR ZA PARE We-Vibe Chorus Purple
 • VIBRATOR ZA PARE We-Vibe Chorus Purple VIBRATOR ZA PARE We-Vibe Chorus Purple
 • VIBRATOR ZA PARE We-Vibe Chorus Purple VIBRATOR ZA PARE We-Vibe Chorus Purple
 • VIBRATOR ZA PARE We-Vibe Chorus Purple VIBRATOR ZA PARE We-Vibe Chorus Purple
 • VIBRATOR ZA PARE We-Vibe Chorus Purple VIBRATOR ZA PARE We-Vibe Chorus Purple

VIBRATOR ZA PARE We-Vibe Chorus Purple

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

To je najbolj intuitiven vibrator podjetja We-Vibe, kar so jih kadarkoli ustvarili .. In izdelan je za vaju .. Za oba! Vibrator za pare Chorus vas bo navdušil z možnostjo pametne uporabe ter posebno vgrajenim naravnim človeškim odzivom, ki ga prinaša njegov daljinski upravljalnik. Čim močneje ga stisnete, močnejše postanejo vibracije - in obratno. Vibrator Chorus lahko uporabljate skupaj s svojim pametnim telefonom preko We-connect aplikacije, ki prinaša veliko novih, inovativnih načinov uporabe. Med drugimi draženje v ritmu glasbe, ustvarjanje lastnega zbora erotičnih užitkov, risanja vzorcev, upravljanje iz kateregakoli kontinenta in še in še.. Lahko pa si ga vzamete tudi klasično, z 10 že vgrajenimi funkcijami vibracij. Sanjski vibrator, ki se dotakne vseh kotičkov.. tudi tistih najbolj skritih! Preizkusite ga sami, ali pa še lepše - v paru!

Zaloga:

Na zalogi

Rok dobave: 1-2 dni

199,00 €

Opis izdelka

To je najbolj intuitiven vibrator podjetja We-Vibe, kar so jih kadarkoli ustvarili .. In izdelan je za vaju .. Za oba!

 

 

Vibrator za pare Chorus vas bo navdušil z možnostjo pametne uporabe ter posebno vgrajenim naravnim človeškim odzivom, ki ga prinaša njegov daljinski upravljalnik. Čim močneje ga stisnete, močnejše postanejo vibracije - in obratno. Vibrator Chorus lahko uporabljate skupaj s svojim pametnim telefonom preko We-connect aplikacije, ki prinaša veliko novih, inovativnih načinov uporabe. Med drugimi draženje v ritmu glasbe, ustvarjanje lastnega zbora erotičnih užitkov, risanja vzorcev, upravljanje iz kateregakoli kontinenta in še in še.. Lahko pa si ga vzamete tudi klasično, z 10 že vgrajenimi funkcijami vibracij. Sanjski vibrator, ki se dotakne vseh kotičkov.. tudi tistih najbolj skritih! Preizkusite ga sami, ali pa še lepše - v paru! 

Vibrator za pare Chorus ima ergonomsko obliko, ki ne bo moteča tudi, ko ga boste uporabljali med spolnimi odnosi. Vibrator je namreč idealen za pare - lahko poživi vajino predigro, ali pa vaju oba navdušuje kar med spolnimi odnosi. Anatomsko oblikovana krajca se popolno prilegata intimnim predelom, eden vas bo razvajal na vrhu (klitoris), drugi pa z rebrastimi teksturami po celotni vaginalni steni in G točki

Vibrator nudi intuitivno uporabo s posebno oblikovanim daljinskim upravljalnikom je bil zasnovan z najbolj naravnim človeškim odzivom. Čim močneje se stisnete, močnejša vibracija postane - in obratno. Prav tako pa vključuje dotik občutka in vam omogoča, da z gibi nadzorujete njegove vibracije. Ko se dotaknete ali pomaknete proti senzorju, se vibracija premika v intenzivnosti, kar ustvarja naravni dvig in padec, ki vodita do popolnoma epskega zaključka. 

Vibrator Chorus je prilagodljiv tako, da ustreza vašemu edinstvenemu telesu in njegove vibracije lahko občutite tam kjer jih želite. Oblika je enostavna za prilagajanje in ostane v položaju, ko najdete popoln kot. Izdelan je iz telesu prijaznega gladkega silikona.

Izdelek ima 10 že vgrajenih funkcij vibracij ter veliko novih možnosti uporabe s pomočjo aplikacije We-connect. Aplikacijo si enostavno naložite na svoj pametni telefon in je kompatibilna tako z android in IOS sistemi. 

 

Lastnosti izdelka 

 • Možnost uporabe s pametnim telefonom  
 • Možnost uporabe v paru, med odnosi
 • Daljinsko upravljanje s posebnim človeškim senzorjem
 • 10 funkcij vibracij 
 • Prilagodljiva oblika za popolno udobje
 • We-connect aplikacija za pametni telefon z mnogimi funkcijami uporabe, tudi na daljavo
 • USB napajanje
 • Svilnato gladek in mehek silikon

 

Dodatne informacije

SKU 10023 PURPLE
Proizvajalec We-Vibe
Barva vijolična
materiali Silikon
Velikost Od 0 do 10 cm
Dodatne informacije

 1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje